Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Ti mit vesztek fel...

Lányok! Ti mit vesztek fel rövidnadrághoz? Harisnya, cicanaci, esetleg semmit?

Figyelt kérdés

Vagy mi az ami tetszik, de esetleg ti nem meritek felvenni?

Kort is írjatok.

Tetszik a combfix + rövidnadrág, de nem áll jól nekem. Viszont neccharisnyával nagyon jó. Ez pedig mások szerint k*rvás. Bár ettől még én így hordom.

2011. márc. 26. 12:13
 1/9 anonim ***** válasza:

Én cicanacit veszek fel most hozzá, de nyáron semmit.

15L

2011. márc. 26. 12:47
 2/9 anonim ***** válasza:

Csak nyáron hordok rövid nadrágot és semmit nem veszek fel hozzá.

21/L

2011. márc. 26. 14:13
 3/9 anonim ***** válasza:

Én kb. egész évben rövidnadrágot hordok. Télen pamutharisnyát vagy leggings-et, tavasszal/ősszel nejlonharisnyát, nyáron semmit sem húzok hozzá.

22L

2011. márc. 26. 18:40
 4/9 anonim ***** válasza:
szerintem a farmer rövidnadrág nagyon gáz harisnyával vagy leggingsel, vagy akármivel amit alá veszel. Szerintem az ugy jó ha nincs alatta semmi. Viszont vannak olyan rövidnadrágok amik kifejezetten olyanok amiket fel lehet vmilyen vastag színes harisnyával venni és azok jók, habár én nem venném fel.
2011. márc. 27. 15:34
 5/9 anonim ***** válasza:
a neccharisnya már nagyon gáz akármivel veszed fel
2011. márc. 27. 15:35
 6/9 A kérdező kommentje:
Most már kíváncsi lennék mi a baj a neccharisnyával. Valahogy senki nincs oda érte. Szerintem meg a legjobb, jól néz ki és nyáron tökéletes ha az ember nem szeret csupasz lábakkal járni az utcán.
2011. márc. 27. 23:28
 7/9 anonim ***** válasza:

egyszerűen hülyén néz ki, nekem nem akarlak megsérteni de kicsit olyan "vadparasztos" beütése van

de sztem már senki nem hord neccharisnyát

2011. márc. 31. 16:38
 8/9 A kérdező kommentje:
Ha hülyén nézne ki nem venném fel, de nagyon is jó és a barátom különösen szereti, de még a haverok is oda vannak értem mikor felveszem:D Az meg csak előny, hogy nem divat és ezért kevesen hordják.
2011. márc. 31. 18:10
 9/9 anonim ***** válasza:

háát te tudod, de sztem a neccharisnya akkor is gáz volt amikor divatba jött, azt hiszem akkor még olyan 10-11 éves voltam, és mért ne néznének meg benne, még szép h megbámulnak benne abba mindenkit megnéznek.

Am hány éves vagy?

16/L

2011. ápr. 3. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!