Hogy vegyek fel harisnyát, úgy hogy ne vegyék észre?
Nadrág alá veszed fel, nem?
Ki az aki letolja a nadrágodat iskolában?
Hát figyelj, ha csak a combod fázik akkor felvehetsz kicsit hosszabb boxert is és az is melegíti a combodat.
De úgyis lassan jön a jó idő :)
Muszáj dönteni. Mérlegelg. Mi a fontosabb? Az egészséged, vagy az, hogy ne szekáljanak?
Nekem mindenképpen az első és ezért egész télen lesz*rtam, ha azért szóltak be, mert véletlenül kilátszott az ujjatlan a pulcsim alól vagy tesi előtt meglátták, hogy nem tanga van rajtam, hanem franciabugyi.
Alapvetően nem vagyok fázós, egész télen 15 alakalomnál többször biztos, hogy nem volt rajtam harisnya és nem lettem beteg, de pont azért, mert nem hordok harisnyát, inkább franciabugyit veszek fel, hogy ne fázzak fel.
És nekem is volt, hogy beszóltak, de tudod a két lehetőség, csöndbe maradok, vagy visszaszólok. Többnyire csöndbe maradtam, nem foglalkoztam vele, de agyszer, amikor rossz napom volt és beszólt az egyik fiú, odamentem hozzá felpofoztam és megmondtam neki, hogy állítson magán. Onnantól senki nem szólt be:D
15L
hát sztem most tavasszal azért viccesebb, ha egész télen elvoltál nélküle. :D
Amúgy sztem nem gáz. Aki szerint igen, annak kívánok egy kellemes hólyaghurutot.
De mostmár nem javaslom, hogy hordj, mert reggel ugyan picit még hideg van, napközben viszont 15-20fok, beiizadsz, aztán jönnek a kiütések, a gomba, stb.
Ja és vannak vastag harisnyák, az nem gáz, de egy nejlonharisnya... na azt felejtsd el. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!