Hol lehet olcsón ballonkabátot venni?
Figyelt kérdés
ehhez hasonlót keresek, kb. 4000-7000 Ft-os áron.:)
várom az ötleteket,véleményeket mindenkitől !:)
2011. márc. 25. 16:59
1/5 anonim válasza:
Turkálókban érdemes szétnézni,ha szerencséd van,akkor akár újat is találhatsz.:)
Szerintem 7000 Ft alatt máshol nem kapsz ilyen kabátot.:S
De cáfoljatok meg!:D
2/5 anonim válasza:
Én ma láttam 5400 Ft-ért egy kínaiban, de sajnos már csak nagy méretek voltak belőle. Turkálóban is sokszor csak M-es mérettől felfelé vannak cuccok, legalábbis az eddigi tapasztalataim szerint. :S 9 ezer körül talán a HandM-ben van, még pár ezressel többért Stradivarius. Sajnos a ballonkabát drága mulatság, pedig én is szeretnék egyet. :S
3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat !:)
sajnos igen drágák.a newyorkerben láttam 18.000ért..azért nem volt szívem megvenni.:S lehet,hogy hosszútávon megéri, de úgysem tudja az ember igazán kihasználni...
2011. márc. 25. 22:30
4/5 anonim válasza:
Szia! Azt hiszem a legutóbbi válaszoló vagyok. Esetleg megvetted az ehavi Glamourt? A 112. oldalon van egy ballonkabát. HundM-es, 9990 Ft-ért. Rövid ugyan, de talán oda érdemes lenne elnézni. Én amúgy tegnap rendeltem meg magamnak neten egy rövid ballonkabátot az avantgardfashion oldaláról. 18 ezerről volt leárazva egy Magenta márkájú 8900-ra. Ha látok még ott hasonlót, akkor írok! Szintén a Glamourban van valahányadik oldalon egy fekete Mayo Chix ballon. Igaz az fekete, de talán van más színben is. 12 ezer körül mozog az ára.
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!