Lányok ti mit viseltek tesiórán?
13 és 18 év közötti lányok válaszát várom, az is érdekelne hogy általános iskolába 7-8 ba mit kellett és most gimiben mit viseltek
Én mindig pólót meg melegítőt viseltem amikor meleg idő volt akkor rövidnadrágot. Csak kiváncsiságbol kérdezem hogy máshol mit várnak el
sima színtelen fehér póló, vagy valami feliratos szintén fehér póló(kötelező)
fekete háromnegyedes gatya
14/L
nálunk kötelező fehér/feketébe lenni :S
Általánosba kék rövidgatyát,és citromsárga pólót kellett(az iskola színei...)
Most gimiben bármiben lehet,én általában egy fekete,vagy egy sötétlila rövidgatyában,és fehér pólóban szoktam:)
Általános: fehér póló, dressz, melegítógatya
Középsuli: a sulicímeres póló, melegítőgatya
Általánosban hol tesiztünk, hol nem, szóval kb. soha senkinél nem volt tesicucc. Ha pl. kosaraztunk, akkor egy csomó mindenki beállt játszani - abban a ruhában, amiben aznap jött. Alsóban viszont mindenkinek kötelező volt a tornadressz, ráadásul a tanteremben kellett öltözni, és egy ideig a folyosón kellett tesiznünk :S
Most, gimiben inkább az a lényeg, hogy kényelmesen lehessen a ruhában mozogni, meg hogy egyáltalán átöltözzünk. A ruhával kapcsolatban csak annyi az elvárás, hogy ne lógjon ki belőle semmilyen testrészünk :D
általánosban nem tesiztünk.. ha mégis, nem volt megszabva, hogy mit veszel fel..
most 9-ben kék alsó, és a piros sulis egyenpóló. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!