Miért van az hogy a mai tiniknek nincs sját stílusuk?
"ma már nagyobb kincsnek számít egy VANS vagy converse cipős lánnyal találkozni, mint egy magassarkúban éppenhogycsak alig járni tudó lány mellett elsasszézni a folyosón, merthogy ugye járni nem tudnak benne, csak ez a divat "
Hát nem tudom, te mennyit forgolódsz tinik között - bevallom én már nem ez a korosztály vagyok - de meglátásom szerint a felük ilyen, a másik felük olyan. Igaz én csak utcán és bevásárlóközpontokon találkozom ezzel a korosztállyal, bulikba, stb. helyeken nem, de szerintem a két felsorolt réteg kb. egyforma számmal van jelen.
Mellesleg az nem egészen igaz, hogy egyik sem tud menni a magassarkúban, a kérdező pedig egyébként sem említette, hogy 15 centis birodalmi lépegetőket hordana, szóval nem kellene rögtön besorolni a hülyeliba kategóriába.
Az meg már tényleg mellékes, hogy én se a botladozó libákat (nem célzás) se a konzerves hülyegyerekeket nem látom szívesen.
A cipőkről meg annyit, hogy én ilyen időben már simán hordok magassarkút vastag harisnyával, 15 fok körül már peep-toe-t is, harisnyával szintén. A balerinán, a magassarkún és a torna/edzőcsukán kívül egyébként is sok cipőfajta van: bakancsok (és igen, ebből is van nőies, esetleg magasabb sarkú...), csizmák, félcipők, bokacsizmák/cipők. Tény, hogy a legtöbb tini az első 3-ra van beszűkülve, de azért ne tegyünk már úgy, mintha nem léteznének. És egyébként sem csak magassarkúban lehet csinos lenni, a törpe/lapos sarkúak/talpúak is tudnak csinosak lenni.
A sport/tornacipő egyébként meg se nem csinos, se nem nőies, ezt verd ki a fejedből. Sok tininek vannak erről illúziói, de a nőiesség és a sportosság/lazaság együtt nem megy, csak beképzelik maguknak. Persze megvan ezeknek a cipőknek is a maguk előnye: kényelmesek, moshatóak, tartósak. Én is szeretem az edzőcipőket edzéshez vagy túrázáshoz, de egyáltalán nem nőiesek, ez van.
én nem azt mondtam, hogy edzőcipőre gondolj... igenis vannak olyan sportcipők, amik lányosak és csinosak. vagy tavasszal, amikor már meleg van a csizmákhoz, de még esős idő van rohadjon le a lábad vagy a nyitott cipőkben tocsogj végig az utcákon?... de most nem fogok a cipőkről veszekedni, mert a kérdés nem erre irányult, hanem arra, hogy aki nem magassarkúba megy, hanem sportcipőbe miért abba megy? miért nincs stílusa. ha neki nem jön be a magassarkú, akkor miért ne járhatna abba? ettől nem lesz unalmasabb az öltözködése és ettől még lehet stílusa az embernek..
most azt mondjátok, nem a magassarkú a lényeg. de ott van! "szeretem a magassarkúkat és néha meg furán néznek rám az osztályban hogy nem sportcipőbe megyek. Avagy minden tinilány miért akar unalmasan öltözködni?" tehát a magassarkú okés, az stílus, az divat, a sportcipősök meg inkább bújjanak el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!