Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez ciki? (kérdésem túl rövid,...

Ez ciki? (kérdésem túl rövid, a magyarázatom hosszú)

Figyelt kérdés
6.-os vagyok és az osztályba már mindenki hord melltartót csak én nem. De van egy lány akinek ugyan akkora mint nekem és ő is hord már, nekem viszont nem engedik.
2011. márc. 18. 14:49
 1/10 anonim ***** válasza:

És mi a bánatot akarsz benne "tartani"? Ha meg annyira nagy probléma (bár én most 20 évesen örülnék neki, ha nem kéne hordanom mert sokszor nyom) akkor szólj a szüleidnek hogy beszéljétek meg, mert te már elérkezettnek látod az időt..

Ezért tartanak ott a gyerekek ahol, mert 11-12 évesen már melltartóznak, 13 évesen már festik magukat de úgy ahogy még egy felnőtt sem, 14 évesen már bulikba járnak és megvolt az első együttlétük. Elgondolkodtató.

2011. márc. 18. 14:59
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem ciki,de nem értem miért nem engedik a szüleid.
2011. márc. 18. 14:59
 3/10 anonim ***** válasza:
76%
Tudod mi a ciki? Hogy kiírtad a kérdést "Ez ciki?", aztán amikor szólt a rendszer, hogy túl rövid, akkor bemásoltad azt a kérdésbe, ahelyett, hogy mondjuk átfogalmaztad volna magát a kérdést: "Ciki, hogy még mindig nem hordok melltartót?" vagy ilyesmi. Na, EZ ciki.
2011. márc. 18. 15:01
 4/10 anonim ***** válasza:

Nem ciki.Nagylányoskodni akarnak: )Hiszen még nincs is mit beletenni.De toppokat nyugodtan hordhatsz vagy sportmelltartót.(Sporttopp)

Szüleidet megértem.Nekem sem engedték.Ráér az még 7.-es korod körül is.Nyugi lesz még időd eleget hordani: DD

2011. márc. 18. 15:01
 5/10 anonim ***** válasza:

Gyerekek a mellméret nem a kortól függ. Van akinek már 12 évesen is akkora hogy ez szükséges, és van akinek 30 évesen két gyerek után se feltétlen kell.

Ha van mint tartani vagy ha kiáll a mellbimbód, szerintem vegyél eggyet. A szüleid ha nem engedik hülyék, max elmész és veszel magadtól. Amúgy is, jobb ha lassan már nem anyuci öltöztet, hanem magadtól is megtalálod a ruhaboltot vagy a turkálót.

2011. márc. 18. 15:14
 6/10 A kérdező kommentje:
az utolsó választ köszönöm. És aki csak oltani akar az inkább ne szóljon semmit!
2011. márc. 18. 16:00
 7/10 anonim ***** válasza:

Én meg azokat nem értem akik látatlanba meg akarják mondani hogy hordj-e melltartót. Ha 12 évesen van akkora melle hogy kell neki egy B kosár akkor már 12 évesen is hordania kéne. Mert hogy akadnak ilyenek. Nem tudhatjátok.

Mellesleg ha melltartót akarsz akkor fogod a zsebpénzed, bemész mondjuk egy kínaiba mert az olcsó, és veszel magadnak. De tényleg ha kicsi a melled akkor semmi értelme. Örülj hogy nem kell. Cikinek nem ciki ha nem hordasz, miért lenne? Gyerek vagy még.

2011. márc. 18. 16:46
 8/10 anonim ***** válasza:

"6.-os vagyok és az osztályba már mindenki hord melltartót csak én nem."

Ne csak nézz, láss is. Azért akar melltartót hordani mert az most nagyon trendi az osztályában...nem azért mert hatalmas tőgyei vannak és már kényelmetlen melltartó nélkül neki.

2011. márc. 18. 16:56
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Én negyedik osztályban kezdtem melltartót hordani, mert kényelmetlenül éreztem magam nélküle. Ma inkább hordok sportmelltartót, mert sokkal-sokkal kényelmesebb. Így olyan, mintha deszka lennék, de B kosarasat hordok, ha arra vetemednék, hogy kosaras melltartót vegyek.

Egyáltalán nem ciki, de ha kényelmetlenül érzed magad, akkor szólj anyukádnak/nővérednek, hogy téged ez zavar és szeretnél egy egyszerű kis melltartót.

A Takko-ban most biztosan találnál megfelelőt. Merevítő és lehetőleg szivacs nélkülit vegyél, mert elég az is.

Nem a nagy és felnőtt melltartók között fogod megtalálni, hanem a gyerekosztályon.

Ha esetleg egyedül mennél vásárolni, akkor nézz szét az interneten, hogy hogyan kell kiválasztani a megfelelőt. Én úgy szoktam, hogy magamra igazítom, felveszem a pólómat és nézegetem magam a tükörben és ha kényelmes, valamint tetszik akkor megveszem.

A lényeg, hogy ne lógjon rajtad, mert az hülyén néz ki.

Egy apró tanácsot remélem megfogadsz: ne akard, hogy nagynak tűnjön a melled, mert AZ GÁZ és CIKI. Van egy osztálytársam, aki 3-4 centi vastagságú push-up melltartót hord, mert kicsi a melle és szeretne "jól kinézni"... Már többször is kibeszéltük (tudom, nem szép dolog, de...) és egyhangúlag mondtuk, hogy gáz.

Én is nyafogok, hogy jajj, de szeretnék olyan melleket, mint xy-nak van, de...

1. az osztályban lévő fiúkat és lányokat NEM érdekli, hogy mekkora a melled.

2. ha a fiúknak akarsz tetszni, NEM kell nagy melleket "varázsolnod" magadnak, hanem a kisugárzásodat kell munkálni.

Fogadd el magadat úgy ahogy vagy és csodálatosan boldog leszel. :D

L/14

2011. márc. 18. 20:06
 10/10 A kérdező kommentje:
thx!
2011. márc. 19. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!