Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Acélbetkós bakancs viselése...

Acélbetkós bakancs viselése milyen?

Figyelt kérdés

Úgy értem:

Kényelmes/nem kényelmes?

Hideg vagy meleg évszakokba való?

könnyen belebudosodik a láb, vagy nem?

Stb....

2011. márc. 16. 19:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
84%

Kényelmesnek kényelmes, mint bármelyik bakancs, viszont nehéz, mint a dög.

Hidegben jobban elviselhető, mint melegben.

Könnyen bebüdösödik tőle a láb.

Stb... Viszont ha rúgsz vele, valami törik, ráadásul a cigányok, csak akkor mernek megtámadni, ha sokan vannak.

2011. márc. 16. 20:02
 2/11 anonim ***** válasza:
69%

Nekem egy 14 soros Shellys Rangers bakancsom van, szenzációsan jó. Soha (!) nem volt tőle büdös a lábam még picit se, nagyon jó anyagból csinálják (ez még a londoni gyártmány nem a lengyelországi :). Rohadtul kényelmes, szép, elegáns megjelenésű bakancs.

Eleinte nehéz, de strapabíró, ha ápolod, ügyelsz rá, akkor nem lehet róla megmondani, hogy mikori. Én 2005 őszén vettem és majdnem ugyanúgy néz ki, mint akkor.

Nyáron talán 1-2 koncerten volt rajtam, de akkor se büdösödött bele a lábam. Nyáron egyszerűen nem a bakancsot kell hordani nap közben és kész. Koncertre, az más.

Ilyet, hogy British Steel, Steel meg ne vegyél.

2011. márc. 16. 20:06
 3/11 anonim ***** válasza:
67%
Nekem az utcai félcipőm acélbetétes (munkavédelmi) sok strapát kibír, mert nem hétköznapi használatra tervezték. Normál utcai sportcipők nekem csak pár hónapig bírják, ezek meg 2-3 évet, és akkor kell kidobnom, amikor a talpa simára kopik :)
2011. márc. 16. 20:14
 4/11 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem kényelmes. Leginkább hideg időben szoktam hordani, na meg koncerteken, mivel nyáron meg lehet sülni benne. És én egyáltalán nem találom nehéznek.
2011. márc. 16. 20:22
 5/11 anonim ***** válasza:
71%

ha hosszútávra tervezel, tényleg ne vegyél Steel bakancsot :D nekem az volt. Félév után elkezdett kopni meg minden baja volt... jó igaz elég ocsmányul is bántam vele, de nem vártam tőle sokat mert hallottam előtte, hogy úgyse bírja majd sokáig. na mindegy.. őőő szóval eleinte tényleg nehéz benne menni, de hamar megszokod, ja meg be kell törni az rohadtul fáj (legalábbis nekem fájt...) utánna már kényelmes volt és inkább csak télen hordtam... szerettem mert minden pocsolyán meg latyakos hóba mehettem nem éreztem meg :D nyáron már csak az esti koncertekre húztam fel.

Szerettem... de már kinőttem azt a kort :( :D

2011. márc. 16. 20:23
 6/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!!

Egyébként még kettő dolgon gondolkozom...

1. Utcai/hétköznapi használatra mennyire alkalmas?

2. Az hogy "be kell törni" mit jelent?

2011. márc. 16. 20:29
 7/11 anonim ***** válasza:
67%
Nekem Steel bakim volt, kb 4 év után cseréltem le mert nőiesebb utcai bakancsot akartam.Most acél nélküli Martensem van kb 1,5 éve.Eleinte dög nehéz,én csak télen vagy esős tavaszi öszi időben,de az évszakokról átszokás (jóidőbe tornacipőben vagyok) is fárasztó.Még nem sikerült belesülnöm bakancsba így nem volt büdös:)Ha megszokod a súlyát max 1-2 hét kényelmes.
2011. márc. 16. 20:31
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
A sarkadnál meg a bokádnál fájni fog az elején.. egy kis hordás után kényelmes lesz és ez a "betörés"
2011. márc. 16. 20:51
 9/11 anonim ***** válasza:

Shellys Rangers bakanccsal nekem nem volt semmi ilyen betörés-gondom, az elejétől fogva baromi kényelmes volt.

Az, hogy nehéz, azt jelenti, hogy mivel akkor lesz rajtad életedben először, nehéznek fogod érezni, pár napig, vagy inkább úgy mondanám, hogy amíg pár kilométert meg nem teszel benne. Utána ugyanolyan lesz, mint ha papucsban lennél. Csak másképp lépsz...

2011. márc. 17. 16:36
 10/11 anonim ***** válasza:

Kettő B Steel bakancsom van, ajánlom is bárkinek ezt a márkát, én nem értem mi baja vele pár embernek, épp ugyanolyan jó mint barátnőm Shellys-e. Ugyanakkor vettük, én többet hordom, nyáron is, mégsincs semmi baja még 4 év után sem. Büdös még nem volt benne a lábam. Télen hideg az acél miatt, de vastag zoknikkal jó az. Amúgy nehéz dög, de hozzá lehet szokni. Persze lehet hogy csak én vagyok gyenge hozzá.

Gyakran hordom nyáron is, nekem nincs vele gondom, nem izzadok bele jobban mint egy sportcipőbe.

2011. márc. 17. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!