Mennyire tud melegen tartani télen egy hosszú bőrkabát, illetve az acélbetkós bakancs?
Figyelt kérdés
2009. okt. 15. 15:38
1/5 anonim válasza:
Ha engem kérdezel, engem semennyire! xD
Igaz, nagyon fázós vagyok, lehet, hogy ezért...
2/5 anonim válasza:
Évekig jártam így. A kabát alá több vastag kötött és kapucnis pulcsi. A bakancsot kismillió zoknival hordtam, viszont a talpa és az acélbetét áthűlt és fázott a lábam. Akkor nem érdekelt, nem arra mentem, hogy mi a praktikus. Viszont az is tény, én elég fázós vagyok.
3/5 anonim válasza:
Én nem vagyok fázós, de az acélbetét tényleg nagyon áthűl.
4/5 A kérdező kommentje:
OKés, köszi a válaszokat :)
2009. okt. 25. 20:33
5/5 anonim válasza:
A második világháborúban a keleti fronton sok német katonának azért lett üszkös a lába, mert átfagyott az acélbetét a bakancsukban.Én személy szerint télen soha nem venném fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!