14 évesen hányszor vegyem fel 1 héten a magassarkúmat?
Figyelt kérdés
Végre megvettem életem legelső magas-magassarkúját! Az eddigiek 3-4 centisek voltak, ami kb. a semmivel egyenlő. Most egy 9 centissel gazdagodott a "gyűjteményem", és kikönyörögtem a szüleimtől, hogy hordhassam is. Tudom, hogy eldeformálja a lábat, ezért arra lennék kíváncsi, hetente hányszor vegyem fel, hogy ne legyen semmi baja a lábamnak tőle? (: Köszi a válaszokat! (Azt, hogy "kicsi vagyok még ehhez" stb légyszi hagyjuk, már túl vagyunk rajta a szüleimmel...)2011. márc. 15. 15:11
11/11 anonim válasza:
Szerintem suliba felesleges. Mozi, buli, ilyesmikre oké.
De azért hadd jegyezzem meg, hogy 14 évesen magassarkú, ejj-ejj. :D (És attól még, hogy mindenki olyat hord, neked is azt kell, és neked is olyan gerincferdülésed lesz, meg olyan bütyköd, és stb. stb. stb., de biztos tudod ezeket magadtól is. :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!