Miben menjek a ballagására?
Figyelt kérdés
Tudom odébb vannak mlg egy kicsit a ballagások,de valahogy sosem találok olyan ruhát amit szeretnék.
a lényeg,h a barátom öccsének a ballagása lesz és nem tudom mit vegyek fel.szalagavatón kék ingbe,mellénybe,meg egy fekete naciban vtam é spersze az elmaradhatatlan magassarkú.
nem vok egy nádszál,de azért nem is vok kövér.olyan van rajtam mit fogni típus(162 cm,58kg,szőke haj,kék szem)
linkeljetek :)
17/L
2011. márc. 15. 13:58
1/3 anonim válasza:
Szerintem menj valami olyan cuccba amibe jól érzed megad és jól is áll. akik szeretnek azoknak úgyis mind1, hogy miben vagy akinek meg nem tetszik a ruhád azok meg adjanak rád mást! :D
3/3 A kérdező kommentje:
nem tudom miért fontos,de Vas megye :) Szombathely :)
2011. márc. 21. 15:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!