Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerinted megér ez a cipő...

Szerinted megér ez a cipő ennyit? (Vatera)

Figyelt kérdés
[link]
2011. márc. 14. 15:21
 1/8 anonim ***** válasza:
nem rossz, de én kicsit sokallom az árát. Viszont ha neked megér annyit, akkor vedd meg.
2011. márc. 14. 15:24
 2/8 A kérdező kommentje:
Mármint a 6900-Ftra értettem
2011. márc. 14. 15:29
 3/8 anonim válasza:

Én nem vennék vaterán cipőt több okból kifolyólag:

- rengeteg a hamisított árú

- nincs garancia

- sokszor magasabb az ár, mint ha boltba vennéd

- felpróbálni sem tudod, lehet nem is kényelmes

Én cipőt általában HERVIS-ben szoktam venni, szerintem korrekt árakon vannak a cipők, főleg mikor van az az akció, hogy 3-at fizet 2-t vihet még jobban megéri. Ilyenkor általában szerzek még vkit magam mellé és irány a Hervis. :)

2011. márc. 14. 15:29
 4/8 anonim ***** válasza:

" az akció, hogy 3-at fizet 2-t vihet még jobban megéri"

Neked ez megéri?? Három cipő áráért kapsz kettő cipőt? :):)

(de gondolom ez fordítva van..2 fizet,hármat vihet)

Kedves kérdező!

Nem rossz ár ezért a cipőért szerintem.A piacon sem veszed már meg olcsóbban..Ha tetszik,és jó a méret akkor vedd meg.

Nyugodtan lehet venni cipőt vaterán..HA bizonytalan vagy akkor beszélj meg egy személyes találkát,ahol készpénzben fizetsz,és ott fel is tudod próbálni..

2011. márc. 14. 15:41
 5/8 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom egy másik fórumon is megkérdeztem és azt mondták, hogy megéri mert azért az adidas cipő is elég drága és 6900-ért érdemes és új cipő és ott van a belső talphossza is lemérve ott van a doboza is. Mindegy még azért meggondolom. :)
2011. márc. 14. 15:43
 6/8 anonim válasza:
Bocs fordítva :D 2-t fizet 3-at kap :D
2011. márc. 14. 15:45
 7/8 anonim ***** válasza:
bocsi hogy ezt mondom, de ránéztem és kiszúrta a szemem hogy ez a cipő kamu! nagyon jó szemem van ehez hidd el, szóval ,nem! nem éri meg
2011. márc. 14. 18:45
 8/8 anonim ***** válasza:

ez a cipő egy tömegáru, minden második boltban van 3000FT-ért. Nehogy már ilyet vegyél. Ízlésedet a szekrény alján hagytad porosodni? Na kapd ki onnan, és porpold le sürgősen. :)

(Bocsi a stílusom miatt, de ez van) :)

2011. márc. 14. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!