Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Van egy pár alig használt,...

Van egy pár alig használt, plázákban, butikokban vásárolt ruhám, amik jó állapotúak, de már nem kellenek nekem. Hogy tudnám őket eladni?

Figyelt kérdés
A kérdés adott, XS-S-es méretűek főleg. Vannak melltartók, tunikák, farmerek, cipők, pólók és egy táska.
2011. márc. 12. 18:43
 1/4 hippolita ***** válasza:
100%

Vaterán

vagy pedig (én ezt tettem) add neki olyan általad ismert lány(ok)nak aki nagyon örülne, mert egyébként nincs pénze jó dolgokra. nekem tökjó érzés volt, és azt a pár fillért meg amiért megvették volna egye meg a fene.

Én tudtam, hogy egy ismerősöm szomszédjáék tök csórók, és volt ott egy olyan lány is mint én, mondtam, hogy adják oda neki, de nem mondják, hogy tőlem van, hogy ne érezze szarul magát, ha meglátom benne.

2011. márc. 12. 18:53
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

a márkásabbakat add el vaterán vagy teszveszen

a kevésbé márkásabbakat add oda valamijen jotékonysági alapitványba.aki megkapja biztos hogy nagyon örül neki.én is igy csináltam. nehéz volt beadni mert szerettem öket csak nem hordtam de az megkönnyitette hogy valaki nagyon boldog lesz és tényleg szüksége van rá

2011. márc. 12. 19:00
 3/4 anonim ***** válasza:

Vatera, TeszVesz.

Vagy kérdezz meg pár ismerősödet, nem kell-e nekik vagy ismernek-e valakit akinek kéne.

2011. márc. 12. 22:28
 4/4 anonim ***** válasza:
még itt is linkelhetnéd.biztos itt is jelentkeznének.:D
2011. márc. 12. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!