Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen farsangi ruhát lehet...

Milyen farsangi ruhát lehet egy középsulis farsangra egy fiúra adni?

Figyelt kérdés
csak azért kérdem, mert az egyik fiú az osztályból be akar öltözni lánynak, de semmi tuti ötletem nincs, hogyan csináljak belőle egy dögös lányt. próbáltam már lebeszélni de hiába ;( mégis hogyan tudnék lányt varázsolni belőle, szerintetek frasangra hülye ötlet az ilyen vagy farsangkor minden lehetséges, ettől farsang?
2009. febr. 20. 15:59
 1/5 anonim ***** válasza:

Hat nem tudom...lehet hogy utana cikizni fogjak, amikor mar elmulik a farsang...!?

En inkabb megprobalnek valami Karib tenger kalozai,vagy Indiana Jones, esetleg Joker,Man in Black vagy James Bond jelmezt osszehozni.

Ezek fiusak es vaganyak is!

Meg lehet, hogy valami lanykanak is tetszene... ;) <3

2009. febr. 20. 16:23
 2/5 A kérdező kommentje:
lehet, hogy tényleg nem jó ötlet
2009. febr. 20. 16:48
 3/5 anonim ***** válasza:
84%

Párom (17) elitstricinek öltözik. Fuksz, hajzselé, napszemüveg, satöbbi.

Be lehet öltözni csoportban, valamilyen kedvencetek (könyv, film, sorozat, rajzfilm) szereplőinek. Vagy akár különböző videomegosztó oldalaknak.

Ha már csaj... Hát én úgy oldanám meg, hogy smink, bővebb szoknya, kitömött melltartó, csónaknyakú felső, nyakba kötött kendő. A smink okán felnéznék néhány transzexuálisoknak fenntartott oldalra is tanácsokért. Ha nem kapok segítséget, fognék egy sötétebb és egy világosabb alapozót, azzal szépen lehet lágyítani, formázni az arcvonásokat, valamint műszempilla (de nem tartós!), szolíd de erőteljes smink. Ha a srác haja hosszú, nőcisre kell megcsinálni, hullámosítani, szépen belőni, tűzni, satöbbi. Ha rövid a haja, annyira hogy nem alkalmas frizurakészítésre, kell szerezni valamilyen parókát, akár szilveszterit is. Még érdekesebb, ha angyalnak, prostinak, boszorkánynak, vámpírnőnek öltözik, vagy egy ismert személynek.

2009. febr. 20. 16:48
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
A második válaszhoz: talán nem lesz cikizés női ruha okán, ha egy kevéssé közkedvelt nőnemű iskolatársnak öltözik.
2009. febr. 20. 16:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Nyugodtan beöltöztetheted, nem fogják később cikizni érte.
2009. jún. 7. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!