Bolondballagásra ötletek lánynak (középsulis)?
Figyelt kérdés
Semmi ötletem, vmi olyan kéne ami vicces és nem iylen óriáscsecsemő stb, és aminek a jelmezét magam is megtudom csinálni:)2011. ápr. 22. 17:04
1/6 anonim válasza:
Én óvodás akartam lenni, be is szereztem masnit, cumit, csattogóslepkét, csak sajnos nem úgy sikerült a szerenád, hogy másnap feltudjak kelni bolondballagásra :( :D De volt rendőrlány, ápolónő is az osztályomban (csak hogy adjak még ötletet) :)
2/6 anonim válasza:
Piroska, enyhén lenge öltözetben. :D
Szerintem jó, de nővéremet inkább nézték kur.vának pedig volt kosárkája. :)
4/6 anonim válasza:
Csövesnek öltözz be!
De lehetsz: tanár
5/6 A kérdező kommentje:
hát a barbie az olyan semmilyen, közhely. A csöves meg szinplán nem vicces, meg vhogy bolondballagásra nem való
2011. ápr. 24. 14:44
6/6 anonim válasza:
strici,őrült tudós(feltupirozott haj,fehér köppeny,szemüveg,kormold be az arcodat mintha valami robbant volna.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!