Szerintetek ha lakóhelyemen 12 fok van, de azért a szél fújdogál. Elmehetek szoknyába, meg tornacipőbe, vagy inkább hagyjam későbbre?
Szoknya és tornacipő együtt szerintem nem túl jó párosítás!
Én tegnap magassarkú cipőben voltam délután a városban, alatta persze volt térdfix és nem fáztam. A szél fújt, de gyönyörűen sütött a nap és 12-14 fok volt.
Szóval szerintem felveheted a balerina cipőt is, hiszen a napsütés miatt melegebbnek érezzük az időt:)
Vagy pedig szoknya helyett rövidnadrág és ahhoz mehet a tornacipő.
15/L
A tornacipő szoknyával nagyon is rendben van.
Nem mindenki akarja magát kínozni magassarkúval.
Kedves utolsó válaszoló!
Az rendben van, hogy nem akarja mindenki kínozni magát magassarkúval, de a balerina sem magassarkú. És valljuk be őszintén a szoknya+tornacipő eléggé igénytelennek vagy nevetségesnek hat, ha nem vagy 10 éves.
Ott a pont utolsó.
Egyébként meg még én vagyok a szűk látókörű...nem te,akinek csak tornacipő-magassarkú végletek vannak,röhej. :D
Mint ahogy a kérdező írta, a balerina cipő ilyen időben még kevés, ezért nem is említettem.
Persze, én vagyok a szűk látókörű. :D
Harisnyával vedd fel nyugodtan... Amúgy én telelni is rövidnadrágban szoktam. :P
22L
Kedves Válaszolók!
Köszönöm szépen, a válaszokat. DE nem azt kértem, hogy fikázzátok az öltözködési stílusom. :)
1. Nincs azért még számomra olyan jóidő, hogy balerina cipőt vegyek fel szoknyával.
2. Szerintem egy farmerszoknya nagyon is rendben van egy magasított tornacipővel.
3. Nem csak a 10 évesek hordanak ilyen cuccokat. Nézzetek már körül a nagyvilágban.
4. Úgy öltözök ahogy szeretnék, nem ilyen jellegű válaszokat kértem.
Ja, és még annyi, hogy attól, mert valaki odáig van a magassarkúért, más nem biztos. Sőt, én sportosabban öltözködöm, és ennek az az előnye van, hogy míg az ismerőseim körében a lányok egész nap feszengenek, hogy jaj, fáj a lába, jaj, így, meg úgy.. Én jól érzem magam a bőrömben! :)
Köszönöm annak a Kedves Válaszolónak, aki megvédte a stílusom.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!