Milyen az ár-érték arány a Zaraban, Bershkaban, Mangoban, Stradivariusban?
"Olyan érzésem van benne sokszor, mint egy lepukkant turiban."
Miért mész sokszor? Hogy újra és újra olyan érzésed lehessen mintha egy lepukkant turiban lennél, vagy azért, hogy elmondhasd, hogy vékony vagy, mégis csak a 42es nadrág jön Rád, mert a Bershka minden csak nem jó minőség? Vagy volt már olyan ruha is amit mégis megvettél, mert tetszett, és hordod? Mert ezt elfelejtetted említeni, ha pedig nincs, és nem is volt ilyen, akkor nem értem, miért mész be újra.
Én 169 centiméter vagyok, ehhez 52 kiló, és 32es, 34es és 36os nadrágot hordok. A Bershkában ehhez képest mostanában mindegyik nadrág nagy rám, 32est pedig sosem találok. A pulcsikat, és a pólókat nagyon szeretem, a teljesen egyszerűket is, nekem a tavaly nyári ruháim is ugyan olyanok most is, mintha újak lennének. Mindig találok valamit, amibe beleszeretek. De igen, ízlések és pofonok.
Sziasztok
Amikor még nem nagyon ismertem a Bershka-t akkor azt hittem egy elit, és drága bolt
de legnagyobb megdöbbenésemre..NEM
leértékelve voltak a cuccok.. és 2000-ért olyan cuccot lehetett kapni.. 4000-ért gatya..
amúgy kedves kérdező, -személy szerint- azt ajánlom , hogy mindenképpen menj be !!iszonyat jó dolgok vannak , és ha leértékelve vannak akkor szuper !!
szóval csak áradozom..: DD
Mango, jó dolgok vannak és persze jó drágák , szerintem fölösleges mert vannak drága cuccok..és ugya azt megkapom a bershka-ban
Zara, na hát az ahol egyszer bent voltam , és úgy jöttem ki , hogy ide se megyek többet
ha ott néz vki pár cuccot..100ezer forintot otthagy..
ezeket ismerem, remélem segítettem..: D
szerintem a Zara túl van értékelve... egyszer vettem ott 27 ezerért egy ruhát, egy bálra, és annyi volt neki... el is szakadt a csipkéje a semmitől.
a Bershka szerintem nem rossz, de már a H&M jobb, minőségben árban is
a Mango jó szerintem teljesen :) meg a Stradi is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!