Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Meddig tartanak a nagy farmerl...

Meddig tartanak a nagy farmerleárazások a Bershkában, Pull&Bearben, Stradivariusban?

Figyelt kérdés
Ma nagyon olcsók voltak a női farmerek, olyan 5OOOtől is lehetett kapni. Ez hányadikáik fog tartani kb? És mikor lesznek még leárazások?
2011. jan. 19. 23:23
 1/3 anonim ***** válasza:

Kb február közepéig-végéig VAGY a készlet erejéig. Én a helyedben még várnék, mert végül mindig 3000 ft-ra árazzák le a farmereket. (Persze benne van, hogy amelyikre vágysz, elfogy, de én mindig kivárom a legolcsóbb árat, és sokszor kincseket találok!:) )

2 hetente szokták átárazni a ruhákat, és a tél végének közeledtével egyre gyakrabban áraznak át cuccokat.

2011. jan. 19. 23:46
 2/3 A kérdező kommentje:
Értem, nagyon szépen köszönöm. :) És kb. február 2.-áig leárazhatnak még egy kicsit? :)
2011. jan. 20. 00:04
 3/3 anonim ***** válasza:

Nyugi, szinte hetente csökkentik az áraikat.

A készlet erejéig van a leárazás, de tényleg átlag február közepéig- végéig tart.

2011. jan. 20. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!