Fiuuk! Nektek bejön?
teccik a egy csaj ilyeneket hord hétköznap? elore is köszi puszi 14/L
rem teccik en ilyeneket hordok de a fiuk nem közelednek... :'(
Ribancos ???
Inkább ízléstelen és közönséges.
Tucat mind... és igen, nagyon közönségesek!
Próbálj egy kicsit nyitottabb lenni, figyelni magad, hogy NEKED mi tetszik és megtalálod a stílusodat is. Nem kell majmolni a többit, ne az tetszen neked feltétlenül ami másoknak is.
most ez komoly???
hát figyelj: gyerek vagy, és ilyen ruhákkal nagylánynak akarsz látszani. de ettől nem leszel nagylány csak nevetséges. lehet hogy te nem látod ezt, de ez van. én is ismertem ilyen lányokat akik hasonlóan öltöztek 12-14 évesen, de mindenki csak röhögött rajtuk. a fiúk meg ilyeneket nem vesznek komolyan. öltözz a korodnak megfelelően.
hááát.. 14 évesen mért nem a korodnak megfelelően öltözöl? bár sztem ez még egy huszonévesen is közönséges... (kivéve az első cipőt az kifejezetten csinos.. meg a második is szép, csak vigyázni kell hogy mivel veszed fel, mert könnyen barbie-babának fogsz kinézni..) a ruhák viszont no komment.. ha ingyen adnák akkor se kellene!
21/L
A cipők jól néznek ki, de nem egy 14 éves lábára valók. A ruhák pedig borzasztóan közönségesek és ízléstelenek.
22L
A cipők FELNŐTT nőn ízléses ruhákkal jól mutathatnak, a ruhák kritikán aluliak, közönségesek. Nem értem, hogy egy 14 éves lánynak a szülei hogy engedhetik ilyen darabo viselését.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!