Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csípőnadrág vs. Magasított...

Csípőnadrág vs. Magasított derekú nadrág?

Figyelt kérdés

Csípőnacinál nem kimondott arra gondolok, amiben már a s*gglyuk is látszik, és magasított derekú naci esetén nem a fazontalan zsáknadrágra, hanem ami követi a test vonalát, és ki van alakítva a csípő és derékrész rendesen.

Ki melyiket hordja szívesebben és miért?

2011. márc. 7. 22:32
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én a magasítottat azért mert kényelmesebb, a csípőt meg azért mert azoknak meg általában jobb a szabása. Mindkettőt hordom, mikor milyen kedvem van..
2011. márc. 7. 22:53
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

én a csípőnadrágot szeretem, mert bár elég lapos hasam van, nem szeretem ha szorítja a nadrág

23,L

2011. márc. 7. 22:54
 3/8 anonim ***** válasza:
Hidegebb időben magasított derekú, nyáron jó időben csípő nadrág.
2011. márc. 7. 23:09
 4/8 A kérdező kommentje:

Én kb 2 éve csak csípőnadrágot hordtam, a többire rá sem néztem.:-D

Most csak magasított derekút hordok. Tetszeni tetszik a csípőnadrág, csak nem magamon. Ha meghúzom úgy az övet, hogy ne csússzon le, akkor oldalt kiszorítja a felesleget, viszont ha csak 1-el is odébb rakom az övet, akkor már lecsúszik, amit viszont utálok. És a másik, hogy csípőnadrághoz mindenképp kell öv, ha felveszek egy tunikát, átrajzolódik, az szintén nem tetszik.:-(

De nem találok sehol olyan gatyát, ami minden szempontból megfelel az elvárásaimnak.:-S

2011. márc. 7. 23:22
 5/8 anonim ***** válasza:
Mindkettőt hordom. A magasított derekúból legalább nincs kint a fenekem ha leülök, vagy ha lehajolok. A csípőnadrág valahogy még álló helyzetben is időnként lejjebb vándorol, sokszor kell igazgatni.
2011. márc. 8. 06:47
 6/8 anonim ***** válasza:
36%

Én személy szerint a csípőnadrágot hordom szívesebben,kényelmesebb és jobban áll rajtam,bár néha,amikor lecsúszik pld cipőkötésnél,kilátszik a bugyi.Volt egy-két eset,amikor gázvolt,de...

18F

2011. márc. 8. 07:36
 7/8 anonim ***** válasza:

mindkettőt szoktam hordani. nagy hidegben azért jobb a magasított, nagyon nem jó, ha fázik az ember dereka.

26/L

2011. márc. 8. 10:48
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem teljesen mindegy, a lényeg, h jól álljon, s elég hosszú legyen a szára. mivel mindig derékmelegítőt hordok, ha hűlni kezd az idő, nem lényeg, h meddig ér a nardág.
2011. márc. 8. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!