Csípőnadrág vs. Magasított derekú nadrág?
Csípőnacinál nem kimondott arra gondolok, amiben már a s*gglyuk is látszik, és magasított derekú naci esetén nem a fazontalan zsáknadrágra, hanem ami követi a test vonalát, és ki van alakítva a csípő és derékrész rendesen.
Ki melyiket hordja szívesebben és miért?
én a csípőnadrágot szeretem, mert bár elég lapos hasam van, nem szeretem ha szorítja a nadrág
23,L
Én kb 2 éve csak csípőnadrágot hordtam, a többire rá sem néztem.:-D
Most csak magasított derekút hordok. Tetszeni tetszik a csípőnadrág, csak nem magamon. Ha meghúzom úgy az övet, hogy ne csússzon le, akkor oldalt kiszorítja a felesleget, viszont ha csak 1-el is odébb rakom az övet, akkor már lecsúszik, amit viszont utálok. És a másik, hogy csípőnadrághoz mindenképp kell öv, ha felveszek egy tunikát, átrajzolódik, az szintén nem tetszik.:-(
De nem találok sehol olyan gatyát, ami minden szempontból megfelel az elvárásaimnak.:-S
Én személy szerint a csípőnadrágot hordom szívesebben,kényelmesebb és jobban áll rajtam,bár néha,amikor lecsúszik pld cipőkötésnél,kilátszik a bugyi.Volt egy-két eset,amikor gázvolt,de...
18F
mindkettőt szoktam hordani. nagy hidegben azért jobb a magasított, nagyon nem jó, ha fázik az ember dereka.
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!