Szerintetek milyen, ha így hordanám?
Figyelt kérdés
Kaptam ajándékba egy farmert, viszont nagy rám kicsit, de visszacserélni nem lehet, mert akciós volt. Külföldön nagy divat az úgy nevezett 'boyfriend' jeans, hogy a lányok kicsit bővebb farmert hordanak, úgy hogy fel van tűrve a szára alul. Nekem tetszik ez a lezser stílus, és szeretném így hordani ezt a farmert, nektek mi lenne róla véleményetek?2011. márc. 7. 14:27
1/5 anonim válasza:
Ha jól áll és magabiztosnak érzed magad benne, akkor simán!!
2/5 anonim válasza:
Csak ballerinával vagy tűsarkúval nem néz ki bénán.
3/5 anonim válasza:
Nekem tetszene..és most nagy divat lesz a férfias fűzős (maszkulin)cipő nőknek. Sztem ahhoz is illene.
4/5 anonim válasza:
Szerintem jól nézhet ki! Csinálj róla képet!:D
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a biztatást:) egyelőre még nem volt alkalmam képet csinálni róla, de lehet, hogy majd fogok. Amúgy magassarkúval vettem fel, hogy azért nőies legyek:)
2011. márc. 9. 17:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!