Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ilyet lehet kapni? Vagy...

Ilyet lehet kapni? Vagy nagyon gáz lenne ha hordanám?

Figyelt kérdés

sziasztok.az a helyzet hogy nincs pénzem converse csukákra tudom hogy már kiment a divatból és nekem nagyon tetszenek de az is idegesít hogy már mindenkinek ilyen van.ami szeretnék az az hogy lehet kínaikba vagy akárhol egy sima ilyen tornacsukát kapni?CONVERSE CSILLAG NÉLKÜL EGY SIMA FEHÉRET.és magasszárút? [link]

mivel nagyon jól rajzolok simán tudnék rá rajzoln egy direkt ennek való tolall :)

válaszokat köszönöm.

2010. okt. 2. 13:10
 1/6 Esme.avantgarde ***** válasza:

Lehet kapni, de ilyenből is ugyanannyi van, mint converse-ből. Nem gáz amúgy.

17L

2010. okt. 2. 13:18
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
biztosan lehet kapni,ha mar ahogyan te is irtad mindenki ilyet visel (de megis kiment a divatbol???ez eleg erdekes),de szerintem ne rajzolj ra csillagot ... minek???attol meg latszani fog,hogy nm eredeti,akkor mar hagyd ugy szerintem ahogyan van.
2010. okt. 2. 13:21
 3/6 A kérdező kommentje:

nem nem.nem csillagot akarok :):):)

és kb hány ft?

2010. okt. 2. 13:25
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
3-4 ezer szerintem
2010. okt. 2. 13:54
 5/6 anonim válasza:
kínaiban biztos lehet ilyet kapni. az egyik osztálytársamnak is ilyen van (persze nem converse), és ő tuti, hogy kíniban vette. és sztem olyan 2500 Ft körül van az ára.
2010. okt. 2. 18:02
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát egyáltalán nem gáz! Nekem egy csomó ilyen cipőm van! Én 1290 forintért vettem az enyéimet. Van amelyik már 1 éve megvan, és semmi baja, nem kopott, pedig sokat használtam ;)
2010. okt. 15. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!