Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol lehet venni olyan oldallán...

Hol lehet venni olyan oldalláncot ami olyan mint egy biciklilánc? Láttam már pár emberen ilyet

Figyelt kérdés
2009. febr. 18. 18:32
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Boltban.

Bővebben?Bármilyen ruházati boltban megnézheted de a Plázákban is biztos találsz(tudod a menő boltokban)

2009. febr. 18. 18:38
 2/17 anonim ***** válasza:
Állatkereskedés. Kutyára való fojtó nyakörv
2009. febr. 18. 19:31
 3/17 anonim ***** válasza:

1 special leszedtem 1 biciklimrol .... :D

nezd a jo oldalat...olcsobban megusztam :)

2009. febr. 18. 20:18
 4/17 anonim ***** válasza:
elozo valaszolo vagyok ... amugy anyum kilokte XD .... kiakadt kicsit
2009. febr. 18. 20:18
 5/17 A kérdező kommentje:
hát nem tudom mi köze lehet ennek a fojtó nyakörvhöz,szimplán csak egy ilyen lánccal szeretnék hódolni a bicikli szeretetemnek az öltözködésben is.sima bicikli láncomat meg nem fogom felrakni mert annak az ára 3szor annyi lenne mint ez lehet,meg az acél és nem ilyen laposabb profilú alu.
2009. febr. 19. 06:17
 6/17 anonim ***** válasza:

[link]

Csak ennyi köze van hozzá...

2009. febr. 19. 13:32
 7/17 A kérdező kommentje:
még mindig nem értem,és nem egy dög nehéz kutyaholmit akarok hordani mint valami punk,hanem normális oldalláncot.
2009. febr. 19. 15:51
 8/17 anonim ***** válasza:

Öcsém, tudod mi az a biciklilánc??? (Utolsó válaszoló)

Amúgy a punkokkal sincs semmi baj, ha akarnak hordjanak. Ilyeneket viszont jó ha megnézel rockerboltokban, tele vannak oldalláncokkal.

2009. febr. 19. 18:53
 9/17 A kérdező kommentje:
az lesz majd meglesem olyan boltokba,punkokkal nincs bajom,csak őket nem zavarja ha felraknak valami 1kilós dolgot,engem meg zavarna xd
2009. febr. 19. 19:56
 10/17 anonim ***** válasza:

Yesyes, énvagyok az, akit "Öcsémnek" megszólított az utolsó válaszadó.

Igen, tudom miaz, gondoltam oldalláncnak megteszi azis, én aberált. Akkor vegyél biicikliiláncot 2000Ftért, azt a roohaddtnehééz ( egyébként nem) fojtót pedig megkapod 200ért. A punkba beletrafáltál.

[link]

2009. febr. 19. 20:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!