Baj az, hogy felveszek egy cicanacit, kicsit nagy benne a fenekem?
jaja.
én is így vagyok vele, a lábamon egész jól néz ki, csak a s*ggemen nem, mert van rajtam felesleg bőven.
nekem ilyen szakadt legging, buliba veszem fel, és én azt csináltam, hogy egy sima fekete nirvana-s pólót átalakítottam kicsit szakadttá, és azt hordom hozzá,mert eltakarja a seggem, szinte vékonynak tűnök benne, pedig 76 kiló vagyok
hosszabb, lent bővebb felsővel szerintem teljesen jó. meg különben is, szerintem bőven vannak pasik, akiknek nem azok a 180 centis, 40 kilós csajok tetszenek... :)
Bírom az ilyet, hogy a csinos alkatra egyeseknek csak ez a véglet létezik, hogy az biztos egy 180 centis és 40 kilós anorexiás rém lehet, kicsit sem süt az irigység:)
(180 vagyok és 65 kiló, szóval csinosan vékony)
23:48
Azért írok ilyen példát (180 centi, 40 kiló), mert az ilyen alkatú lányoknak sokszor meg sem fordul a fejében, hogy esetleg nem áll rajtuk jól egy szűkebb nadrág, ők bátran felveszik, pedig szerintem nagyon nem szép, ha kiadja, hogy semmi fenekük sincs. Én teljesen meg vagyok elégedve a 175 centimmel és 62 kilómmal, átlagos alkat, hordok is szűk nadrágokat, mellesleg nem hinném, hogy a példámban említett alkat annyira irigylésre méltó lenne... De most nem erről volt szó és téged sem kérdezett senki, hogy meg vagy e elégedve magaddal. A válaszom a kérdezőnek szólt, hogy vegye fel nyugodtan, mert nagyon sokszor azok a lányok/nők, akiknek egy kicsit nagyobb a feneke, mint ahogy a kérdező is írja, sokszor nem mernek felvenni minibb szoknyát vagy szűkebb cuccokat, pedig szerintem nyugodtan hordhatják, egy csomó pasinak bejönnek.
A cicanaci mindenkin gáz.
Bezzeg az én időmben ezt a cuccot csak nadrág alá vettük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!