Hol vehetnék olcsó, jó minőségű cicanacit?
Figyelt kérdés
2011. máj. 21. 09:49
2/6 ívy1 válasza:
én kínaiban vettem,és semmi gond nincs vele,amiket butikokban kapni,többsége az is kínai gyártmány csak át van cimkézve,és drágábbak.(kínaiban kb:1500 körül van)
3/6 anonim válasza:
Én a Cosmoban vettem nagyon jo minőségu és még az ujsággal eggyut csak 995 Ft volt és az ujság önmagában is 400 Ft.
Szoval olcso volt.
3 szinben kaphato szürke,fekete és rozsaszinbe
4/6 anonim válasza:
A Cosmo-hoz járó naci tényleg csinos, de nem jó minőségű... 100% műszál és bepálik mindened!
Én szeretem a testnadrágokat, mert biciklizek és motorozok is, azokhoz pedig nagyon jó. Van minden színben, mindenhonnan, de a legpuhábbakat, legstrapabíróbbakat és legmárkásabbakat turkálóból szereztem be!
6/6 anonim válasza:
Most leggingsre érted vagy csőnadrágra (mindkettőre hallottam már :D). Csőnadrágot a Tescóban vettem 1250-ért egész jó minőségűt... leggingset tűrhető áron láttam már New Yorkerben, kínaiban, Pimkie-ben (ott leértékelten, nem tudom, van-e még belőle, mert régen volt), H&M-ben, 1000-2000 Ft közt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!