14 éves fiu vagyok szerintem koromhoz képest baromi nagy a lábam 42-43, ezzel mi lesz, fog még nőni?
Figyelt kérdés
2009. febr. 17. 19:17
1/8 anonim válasza:
Nekem 14 évesen 40es lábam volt. Most leszek 16 éves és 43as a lábam, szóval szerintem fog még az nőni.
2/8 anonim válasza:
Ez átlagos szerintem.A legtöbb 14 év körüli srácnak már 40 feletti a láb mérete.Én ismerek 14 éves srácot 46-s lábbal.NEm gáz.ÉS igen valószínűleg fog még nőni.De ha az utóbbi néhány évben hirtelen nőtt akkor már csak keveset.
3/8 anonim válasza:
Én 15 leszek márciusban, és 46-os a lábam, 29/36-os farmert hordok és 195magas vagyok :D
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.. amugy igen nagyon hirtelen nőtt egy éve kb.: 39 es volt.. Akor meg vagyok nyugadva és ugy 45 ig még simán tudok veni szinte mindenféle 14éveshez illő cipőket?(márha meglessz a 45:D
2009. febr. 17. 19:31
5/8 A kérdező kommentje:
Ez már nem ehhez a kérdéhez kapcsolódna de megkérdezném itt: hogyan kezdjek hozzá a gyúráshoz?? Mármint igy ithoni körülmények között milyen gyakorlatokat csináljak,?
Meg még 1 kérdés:: valaki nem tud LG telefonra valamien szivatót.. nem szivatni akarok vele hanem valakit megleckéztetni..
2009. febr. 17. 19:48
6/8 anonim válasza:
amikor ennyi idősen én is megrémültem hogy "óriáslábbá változom" nekem azt mondták hogy először a lábfej nő meg, csak utána igazodik hozzá a testmagasságod (minél magasabb vagy, annál nagyobb lesz a lábad is, hogy meg legyen az egyensúly)
7/8 anonim válasza:
én 14 éevs vagyok és 45-ös a lábam
8/8 anonim válasza:
Nem gáz nekem 40-41-es lábam van 12 évesen és lány vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!