Lanyok! Szerintetek gaz, ha ket nap egymas utan ugyanabba a nadragba, ugyanabba a cipobe es ugyanabba a kabatba megyek iskolaba lany letemre?
nagyon gáz.
én a helyedben be se mennék holnap. menj el gyorsan vásárolni még legalább 5 nadrágot,6 pár cipőt és még 3 télikabátot és akkor talán nem csúfolnak majd.
.. ezt viccből írtad, ugye?
nekem 2 fekete nadrágom van, egy tesómról levetett fekete Nike bakancs és legalább 3 éve ugyanaz a kabát.ezeket variálom a suliba.
hmm.... szerintem valahogy túléled.
Én ugyanabban a kabátban és cipőben megyek mindennap, mivel nincs belőlük egy gardrobnyi.
A gatya nem gáz, a pulcsi sem, de pólót vegyél tisztát.
van 6 farmerom..és két más milyen gatyám..van 3 téli kabátom..van 3 cipőm és 4 csizmám..
ezek szerint így még ezekkel én is gázos vagyok,mert van h 2 nap egymásután ugyanabba a gatyába és kabátba és cipőbe megyek..sőt van h egy hónapig ugyanabba a kabátba..és csizmát is csak ha hó van akkor hordok..basszus gázos vagyok:( nem tudom h fogom ezt túlélni-.-"...inkább az a gáz h ilyen vagy..
Én minden nap ugyanabba a nadrágba, kabátba és cipőbe járok. Ez van...
Felsőm azért van több is, azokat tudom cserélgetni.
16/L
nálunk mindenki ugyanígy van kb az osztályba:OO
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!