Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lanyok! Szerintetek gaz, ha...

Lanyok! Szerintetek gaz, ha ket nap egymas utan ugyanabba a nadragba, ugyanabba a cipobe es ugyanabba a kabatba megyek iskolaba lany letemre?

Figyelt kérdés
2011. márc. 3. 14:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

nagyon gáz.

én a helyedben be se mennék holnap. menj el gyorsan vásárolni még legalább 5 nadrágot,6 pár cipőt és még 3 télikabátot és akkor talán nem csúfolnak majd.

.. ezt viccből írtad, ugye?

nekem 2 fekete nadrágom van, egy tesómról levetett fekete Nike bakancs és legalább 3 éve ugyanaz a kabát.ezeket variálom a suliba.

hmm.... szerintem valahogy túléled.

2011. márc. 3. 15:25
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Én ugyanabban a kabátban és cipőben megyek mindennap, mivel nincs belőlük egy gardrobnyi.

A gatya nem gáz, a pulcsi sem, de pólót vegyél tisztát.

2011. márc. 3. 15:28
 13/18 anonim ***** válasza:
41%

van 6 farmerom..és két más milyen gatyám..van 3 téli kabátom..van 3 cipőm és 4 csizmám..

ezek szerint így még ezekkel én is gázos vagyok,mert van h 2 nap egymásután ugyanabba a gatyába és kabátba és cipőbe megyek..sőt van h egy hónapig ugyanabba a kabátba..és csizmát is csak ha hó van akkor hordok..basszus gázos vagyok:( nem tudom h fogom ezt túlélni-.-"...inkább az a gáz h ilyen vagy..

2011. márc. 3. 15:35
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
nekem sokáig csak egy nadrágom volt, egy cipőm, egy pulcsim és mindig beszóltak miatta, de igazából engem nem érdekelt, te se foglalkozz vele. a lényeg hogy tiszta legyen.
2011. márc. 3. 15:51
 15/18 anonim ***** válasza:

Én minden nap ugyanabba a nadrágba, kabátba és cipőbe járok. Ez van...

Felsőm azért van több is, azokat tudom cserélgetni.

16/L

2011. márc. 3. 18:10
 16/18 anonim ***** válasza:

nálunk mindenki ugyanígy van kb az osztályba:OO

15L

2011. márc. 3. 18:35
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem ciki!Ha valaki szól emiatt, nyugodtan add meg neki a lehetőséget, ha annyira szúrja a szemét, suli után tarthattok nagy bevásárlást-persze ő fizet:)))
2011. márc. 4. 23:25
 18/18 anonim ***** válasza:
Most komolyan, ne már... Ki az, aki minden nap más cipőben és kabátban jár??? -.- Sok naiv ember azt hiszi, hogy cipőből kell lennie 30 párnak, és 50 kabátnak is, mert ha nem, akkor igénytelen. Nadrágból és felsőkből természetesen ne 2-2 darabod legyen, de egy télikabátot(vagy bármilyen kabátot) nem ciki, nem szokás, nem égő nem naponta váltani!
2011. márc. 5. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!