Felvennél ilyet? (Kérdésed túl rövid. )
Figyelt kérdés
Ha igen miért, ha nem miért? :-)))
Szerintem praktikus, meg ez a szín is (Y) :D
2011. márc. 3. 14:04
1/10 nebula válasza:
igen mert megvéd az esőtől, nem mert nem tetszik a színe + elég vékonynak tűnik így könnyen szakadhat
2/10 anonim válasza:
Minden esőkabát ilyen ronda, felvenném hogy ne ázzak szét
3/10 anonim válasza:
igen, mert egy szivárványszínű övvel igenis mutatsós, és legalább nem ázok szét :D
4/10 anonim válasza:
persze, nagyanyámnak is van, ebben kapál a kertben ha esik az eső...
amúgy nem tudom mire gondolsz. kabátnak nem jó, mivel vékony. eső ellen elég egy esernyő is. a színe meg rettenetes.
5/10 anonim válasza:
Felvenném,mert megvéd az esőtől és jó a színe.Nem venném fel,mert túl bő,de raknák rá egy övet és nem lenne az:-D
6/10 anonim válasza:
Soha,semmi esetre sem!Meg vagyok elégedve az esernyővel....bár én kocsival járok.
7/10 anonim válasza:
Kösz, de nem, mert ronda, és ha esik az eső akkor elég az esernyő is.:)
15/L
8/10 anonim válasza:
Igen, de ha élénkebb színe lenne, vagy valami minta lenne rajta akkor még jobb lenne.
9/10 anonim válasza:
Krakkóban láttam egyszer egy olyan esőkabátot ami egy dupla soros gombolású ballonként nézett ki csak esőkabát anyagból, na azt felvenném, de ezt nem.
10/10 anonim válasza:
neeeh :D utálok mindenféle kabátot, de az ilyet végképp! lehetetlen mozogni benne -.- :D picinek ilyet kellett hordanom XD
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!