Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen? Felvennétek ezt a cipőt?

Milyen? Felvennétek ezt a cipőt?

Figyelt kérdés

Írjatok véleményt és egy pár kép is van!

[link]

[link]

[link]

[link]

2009. febr. 17. 18:29
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
87%

Ez még nem olyan vészes, csak én sajnálnám összepiszkolni :-)

Ennél gázabbat is láttam már (fiatal férfi, elegáns fekete öltöny, hozzá neonzöld sportcipő - és nem bolondballagás vagy farsang volt).

2009. febr. 17. 18:53
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
Egyszínű világos gatyához felvenné...más. Mert nem ilyen stílusom, de nem tartom csúnyának.
2009. febr. 17. 19:04
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
szia:) en lany vagyok :D szerintem nyugodtan hordhatod mert nem nez ki rosszul.. es latszik rajta hogy strapabiro es jol nez ki.. :) farmerrel nugodtam hordhatod ;)
2009. febr. 18. 13:01
 24/30 anonim válasza:
75%
Ez a cipő nagyon klassz. Nekem van arany színű kabátom is, amitől eleinte idegenkedtem. De miért is ne lehetne az ember egy kicsit kihívó. Légy merész és hord! Egyébként hol lehet kapni?
2009. febr. 20. 08:15
 25/30 anonim ***** válasza:
37%
Hat ez az arany cipö Szörnyu!!!! Meg ha fizetnenek sem vennem fel, ferfias modell,arany sprayal lefujva,nem is divat melyik second hand-ba talaltad,tulsagosan arany,megha arany disz lenne rajta szolidan!Farsangra Oz-kent /badogember/-nek beöltözve az elsö dijat nyerned, tuti!!!
2009. febr. 20. 15:36
 26/30 A kérdező kommentje:

8:15...Miskolcon lehet kapni ilyen csoda jó cipőt:)Am tényleg nagyon jó és nagyon kényelmes!!

15:36...Mi van irigykedsz mert valaki megteheti hogy ilyen cipőbe járjon ami neked már drága??Meg elmondom neked az arany és az ezüst a divat biztos valami begyepesedett beteg ember vagy!!!

2009. febr. 20. 16:02
 27/30 anonim ***** válasza:

Én tutti, hogy hordanám!:)

Farmerral is nanáá!! A lényeg, hogy a cipőn legyen olyankor a hangsúly!:)

Ne vidd túlzásba a színeket! 2szín pazar, 3 szín dominál, 4 az már bohóc!:S Sztem

2009. febr. 23. 03:35
 28/30 anonim válasza:
53%
Szerintem te most itt reklámozol! Ez nem webárúház! Csoda, hogy még nem törölték!
2009. febr. 23. 22:55
 29/30 anonim válasza:
én nem venném fel, de amugy tetszik... lila nadrággal viszont főleg nem venném fel. az már túl sok. szerintem sima feketével vagy farmerrel jó.
2009. márc. 6. 21:37
 30/30 anonim válasza:
ezz najon joo felveném és vigyáznák is rá :)
2009. márc. 22. 22:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!