Melyik ruha tetszik a legjobban?
Figyelt kérdés
Ilyen az alakom, a lényeg, hogy van egy kis kapaszkodóm, és viszonylag széles a vállam, de az annyira nem baj.
A ruha bálra kéne, és anyukám varrná. (:
Melyik a legjobb legszebb? És nem tudom, hogy milyen színbe kéne, vagy kék, vagy pink, azt szokták mondani, hogy a rózsaszín nagyon jól áll nekem. Amúgy szőke rövid hajam van. barna szemem, szerintetek?
2011. márc. 2. 19:14
1/13 anonim válasza:
Második. Rózsaszínt bálra ne. Jó egy finom krém, illetve bézs szín.
2/13 anonim válasza:
3/13 A kérdező kommentje:
jajj köszi ezt a sok linket. :D
nekem amúgy a 2. tetszik a legkevésbé
2011. márc. 2. 19:41
5/13 anonim válasza:
Az első csodaszép, a második kicsit gagyi, a harmadik is gyönyörű és a színe is tetszik, csak az az öv, az túl sok, egy egyszínű elég lenne. Valami élénkebb színben, tehát királykék, de lehet pink is.
6/13 anonim válasza:
az első messze a legjobb. a 2.-nak gagyi hatása van, nem kellene:S:S a 3. meg egszerűen nem jön be. a szőke hajhoz gyönyörű tud lenni az erős kobaltkék, az most úgyis divatos szín és ráadásul elegáns is. van egy oldal, mindjárt megkeresem, és leírom egy következő kommentben.
7/13 anonim válasza:
8/13 anonim válasza:
Nekem a 2. tetszik a legkevesbe, tul egyszeru. Marmint hozzam. Esetleg mas szinben jo lenne.
Az elso is jol nez ki, de a harmadik tetszik a legjobban.
9/13 anonim válasza:
Nekem a 2.tetszik. Kékben nagyon szép lenne.
10/13 A kérdező kommentje:
20:53. imádlak :D
köszönöm mindenkinek
2011. márc. 2. 20:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!