Kéne egy adidas superstar cipő de csak kövi hónapban tudok venni :// ez 2200. -ért milyen?
2011. márc. 2. 17:06
11/18 anonim válasza:
Amiket linkeltem csak 10ezer forintok igaz más szinűek de szerintem jobban megérik mint egy használt! Vagy pedig tessék sporolni. Meg veszed a rosszat nem fogod tudni sokáig használni
12/18 A kérdező kommentje:
Amiket linkelték nem tetszenek :S Picit sem :S Inkább ha tud valaki írjon olyan boltot ahol mondjuk maximum 10-ért meg tudom venni ezt a cipőt..
2011. márc. 2. 17:52
13/18 anonim válasza:
Max 10000-ért? Nem igazán dobálóznak ilyen olcsón egy Adidas Superstar-ral. De azt a tré használtat azért ne vedd meg a Vateráról.
14/18 anonim válasza:
Ne haragúdj,de hogy lehet gusztusod egy agyonstrapált,ki tudja ki hordta cipőt meg venni.Te mindent elhiszel ami oda van írva?!Nagyitsd már ki,nézd már meg milyen állapotban van!!!Tényleg ennyire igénytelenek,lúzerek az emberek?!Pff...szánalmas.
15/18 anonim válasza:
Ja,és egyébként ortopédus vagyok,de nem fogom ecsetelni hogy miket lehet összeszedni "egy más által használt cípővel",mert szerintem úgy sem érdkelne...és feleslegesen én sem koptatom a gépemet,sem a számat.Utolsó voltam.
16/18 A kérdező kommentje:
Most te miért vagy ideges?
2011. márc. 2. 22:09
17/18 anonim válasza:
nekem ugyanilyen cipőm van és évekkel korábban (kb. 6 évvel ezelőtt...) vettem 22ezerért...nem hiszem h 10ezer alatt kapni fogsz...
18/18 A kérdező kommentje:
Egy barátnőm vette adidas outlet boltban 8500.- forintért a sajátját :) elvitt engem is oda de sajnos egy darab se volt (elfogyott) de 12000 körül szokott lenni mostanában az ára (az eladók mondták) az ára. Humanicban 15 ezer. Ennyit arról, hogy szinte felháborodnak egyesek azon, hogy én 10 ezer alatt vennék... a barátnőm különleges akcióban 8500-ért szerezte be. ennyíííí. én majd 12 ezerért veszem meg. tehát nem értelek titeket... tisztelet a kivételnek... a kérdésemet azoknak tettem fel akik legalább annyira tájékozódtak mint a barátnőm. Nem értem, hogy miért hüledeztek meg érveltek amikor nem vagyok rá kíváncsi.
2011. márc. 5. 00:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!