Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Az adidas superstar jó cipő?

Az adidas superstar jó cipő?

Figyelt kérdés

Új cipő vásárlása előtt állok, és egy fekete adidas superstart néztem ki, és arra lennék kíváncsi h mennyire bírja? Persze normál használat mellett, suli,buli,vezetés.

21/l

2010. jún. 27. 18:57
 1/7 anonim ***** válasza:
nekem is az van lassan egy éve, elég jól bírja, és kényelmes is.
2010. jún. 27. 22:06
 2/7 anonim ***** válasza:

jól bírja, és stílusos

szerintem a Superstar kultuszcipő :)

2010. jún. 27. 23:17
 3/7 anonim ***** válasza:

tesómnak már 3 ilyen cipője volt :) (fekete, kék, szürke)

Ő táncolni járt benne ( break tánc ) és ez miatt hamar tönkre mentek neki, de gondolom nem táncolni akarsz benne szóval jó választásnak tűnik :)

2010. jún. 27. 23:23
 4/7 anonim ***** válasza:
Jaja, kultusz cipő! =) És minőségi, strapabíró. Jó választás lenne! ;) 19l
2010. jún. 28. 16:01
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt tinikoromban ilyenem, nagyon jól bírta. imádtam és a mai napig egy nagyon stílusos cipő.

24 L

2010. júl. 1. 01:43
 6/7 anonim válasza:
4 éve olyat akarok venni, (nem nőit) de sosem vettem mert ahol találtam ott azóta 16ezer Ft, és azt mondják hogy "könnyen szétmegy" mert "gumi az egész" ...
2011. júl. 9. 09:26
 7/7 anonim válasza:
4 éve olyat akarok venni, (nem nőit) de sosem vettem mert ahol találtam ott azóta 16ezer Ft, és azt mondják hogy "könnyen szétmegy" mert "gumi az egész" ... 14/f
2011. júl. 9. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!