Az adidas superstar jó cipő?
Figyelt kérdés
Új cipő vásárlása előtt állok, és egy fekete adidas superstart néztem ki, és arra lennék kíváncsi h mennyire bírja? Persze normál használat mellett, suli,buli,vezetés.
21/l
2010. jún. 27. 18:57
1/7 anonim válasza:
nekem is az van lassan egy éve, elég jól bírja, és kényelmes is.
2/7 anonim válasza:
jól bírja, és stílusos
szerintem a Superstar kultuszcipő :)
3/7 anonim válasza:
tesómnak már 3 ilyen cipője volt :) (fekete, kék, szürke)
Ő táncolni járt benne ( break tánc ) és ez miatt hamar tönkre mentek neki, de gondolom nem táncolni akarsz benne szóval jó választásnak tűnik :)
4/7 anonim válasza:
Jaja, kultusz cipő! =) És minőségi, strapabíró. Jó választás lenne! ;) 19l
5/7 anonim válasza:
Nekem is volt tinikoromban ilyenem, nagyon jól bírta. imádtam és a mai napig egy nagyon stílusos cipő.
24 L
6/7 anonim válasza:
4 éve olyat akarok venni, (nem nőit) de sosem vettem mert ahol találtam ott azóta 16ezer Ft, és azt mondják hogy "könnyen szétmegy" mert "gumi az egész" ...
7/7 anonim válasza:
4 éve olyat akarok venni, (nem nőit) de sosem vettem mert ahol találtam ott azóta 16ezer Ft, és azt mondják hogy "könnyen szétmegy" mert "gumi az egész" ... 14/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!