Fiúk! Mutatnátok olyan szoknyákat amit szívesen látnátok a barátnőtökön?
Figyelt kérdés
Segítsetek...2011. márc. 2. 14:57
1/12 anonim válasza:
hát amikor szerepelt iskolai műsorba :D ilyen mama szoknyája volt :D tök édes olt benne :d
2/12 anonim válasza:
3/12 anonim válasza:
4/12 anonim válasza:
hát remélem ezeket nem az én barátom linkelte :D ritka csúnyák, stílusra... :D
5/12 anonim válasza:
16:09 oke akkor neked mi tettszik? (öskor?!?)
nezd vegig a divatos tervezk szoknyait. es ezek gyonyoruek... :D
tokeletesen 1etertek ez utolso linkelovel.
7/12 anonim válasza:
8/12 anonim válasza:
15:05-nél az a McQueen ruha valami gyönyörűű!=)
lány vagyok, de ezt muszáj volt megírnom.=D
9/12 anonim válasza:
Ó, utolsó előtti, ezek aztán tényleg gyönyörű szoknyák. Az utcasarkon álldogáló, könnyűvérű hölgyeken látni ilyen csodálatos példányokat.
10/12 anonim válasza:
egyetertek. bocs en irtam az öskort, es azzal semmi bajom ha nem tettszik semmi kozom hozza de segiteni akartam. es tudod mit jelent a stilus? soha egy pasink se fogsz kelleni egy ejszaknal tovabb. de legalabb ne legyel buszke ra.
es csak azt ne mond hogy ezek stilusosak... de nem szolok bele a te izlesed. es a farmerszoknya telleg jo :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!