Miért hordanak női nadrágot a fiúk?
ohh fúúj!
de ezek a nacik csípőnacik!
hogy néz ki abban egy fiú? te jó ég. alapból az hogy feszülős, milyen..
Én nem csak női nadrágokat hordok,de női alsókat is.Sokkal kényelmesebb mind a kettő,mint a férfi.Női nadrágból egy farmer,persze nem ilyen strasszos virágos nemtudom mi ,hanem egy egyszerű kényelmes darab,alá egy kényelmes francia bugyi vagy egy tanga pld,és megvan oldva a dolog.A csípőnadrágról meg annyit,hogy legyen az ha kényelmes.Multkor rendeltem a netről egy női nadrágot,ha akarod linkelek képet róla.Bár mostmár a női pólók is egyre jobban néznek ki fiúsnak,mint nőinek néha hordok azt is.Más női cuccot nem hordok!Cak póló,bugyi,farmer.
17F
Amugy egy fiu szerintem tök jol néz ki cspiőnaciban!!!Meg ha a póló színe is passzol hozzá,ha fiú,ha lány póló,akkor a srác az enyém!
16L
:"DDDDDDDDD
"csak bugyi"
TANGA??
uram isten. najó, tudod mit. nincs bajom a melegekkel, hát egészségedre.
14:27
Írod, hogy mindig nőit veszel, mert jobban áll mint a férfi gatya. Ezt hogy érted, milyen fazonú nadrágokról van szó? Miért áll jobban a női?
Amúgy nekem is jó pár női van, hogy miért, fentebb írtam is. (10:39)
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!