Hol lehet köntös venni? Sehol se találok :/
Figyelt kérdés
1 helyen láttam valami 20e Ft ért, azt inkább otthagytam, de mivel fehérnemű boltokba nem sokat látok, ruhás boltokba meg egyáltalán nem, akkor hol lehet venni? Esetleg Árkádba ha tud valaki, holnap mennék oda, vagy webáruház is jó!
Előre is köszönöm!
2011. febr. 27. 18:34
1/7 anonim válasza:
Szerintem bármelyik kínaiba lehet kapni. És nem is rossz minőségűek. Nekem is onnan van, évek óta semmi baja.
2/7 A kérdező kommentje:
A közelünkbe lévő pár kínaiban nincs, meg egy kicsit jobb minőségűt is szeretnék.
2011. febr. 27. 19:42
3/7 anonim válasza:
mi a turiba vettünk. iszonyatosan jó polár anyagú és meleg köntöst :)
L*-*
4/7 anonim válasza:
Az IKEA-ban szokott néha lenni, esetleg megnézhetnéd az Örsön, ha már az Árkád közel van hozzád:)
5/7 anonim válasza:
apumnak és anyumnak is a JYSK-ben vettük :) tök jó minőségű,4 v 5ezer vt.
6/7 anonim válasza:
Tesco-ban nagyon jól vannak 2500-5000 Ft-ért de nagyon jók tényleg, szépek és puhák. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!