Magas vagy lapos talpú tornacipő 2011-ben?
Figyelt kérdés
Tornacipőt szeretnék venni, de nem tudom milyet
több helyen látok lapos talpút
Ha veszek akk sztetek laposat vagy maradjak a normális torna cipőnél? :)
lapos talpú: [link]
2011. febr. 27. 14:26
1/9 anonim válasza:
nemtudom, de nekem ez a fajta lapostalp nem tetszik. inkabb a normalis converse marmint a vastagabb talpu, naa erted te
3/9 anonim válasza:
Esős időbe pl ez nem ázik át? Meg nem megy hamarabb tönkre? Inkább vastagabb talpú.
15/L
4/9 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem tetszik a lapos talpú, de mindenhol csak olyanokat látok :( Én magasabb talpút vennék.
5/9 anonim válasza:
Én próbáltam fel véknyabb talpút és az kényelmetlen volt nekem,ezért vastagabb talpút vettem.
6/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2011. febr. 27. 17:41
7/9 anonim válasza:
Ez a lapított sz*r nem tornacipő... undorító, nehogy olyat vegyél :S
8/9 anonim válasza:
Én is a magas/vastag talpú cipőket preferálom. Nem véletlenül volt egy cipő egyik legfontosabb minőségi jelzője régen a talp vastagsága. A lapos talp nem védd semmitő és hamarabb kell cserélni is.
plusz manapság a toronyóra magasság jön be fiúba/lányba. Ehhez is segít egy kicsit ha magasabb a cipőd ;)
9/9 anonim válasza:
Mostanában ismét a vastag talpú modelleket látom a Converse Márkaboltokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!