Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hord innen valaki mbt cipőt?...

Hord innen valaki mbt cipőt? Szerintetek ciki ilyet hordani? Szereted ezt a cipőt?

Figyelt kérdés
2011. febr. 26. 18:59
 1/7 anonim ***** válasza:
en hordok, es mast nem is. miert lenne ciki? vannak nagyon divatos fazonok! 2 honap alatt semmi dietazassal csak napi 1 ora setaval delelott es egy ora delutan fogytam 12 kg-ot es megszunt a terdfajasom!
2011. febr. 26. 19:18
 2/7 A kérdező kommentje:

Csak azért kérdeztem,hogy ciki-e mert még iskolába járok és hát...

Amúgy köszi a választ:)

És még jöhetnének...

2011. febr. 27. 09:39
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem is van mbt cipőm és én is iskolába járok még. Engem piszkáltak eleinte miatta, de tudod: minden csoda 3 napig tart :) szerintem hordjad nyugodtan az egészségnél semmi sem fontosabb
2011. febr. 27. 10:59
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem is van és imádom. :) Jókat szoktak az öreg nénik vigyorogni rajta amikor a piros lámpánál hintázok előre-hátra. :D Nagyon kényelmes, csak ugye meg kell benne tanulni járni. Nekem van zárt cipő is meg olyan baba cipőre hasonlító is. Amúgy nem ciki, szerintem.
2011. febr. 27. 11:11
 5/7 A kérdező kommentje:

Nekem egy ilyenem van:

[link]

Kb 1 éves és már hordtam sokat,csak senkinek se jött be annyira...és nem is annyira illik a cuccaimhoz.Gondolkodunk rajta,hogy veszünk egy olyat,ami jobban illik a ruháimhoz,ha találunk...:/

2011. febr. 27. 15:59
 6/7 anonim ***** válasza:

11:11 vagyok.

Nekem ilyen van: [link]

Csak fehérben...Ez jó tavasszal illetve ősszel amikor még nem kell zárt cipő.

Meg egy ilyen: [link]

Én többségében farmerhez hordom, mert ha elegánsabb helyre megyek egyértelműen nem ezt veszem fel. :D Szerintem farmerhez meg futásnál macinacihoz tökéletes.

2011. febr. 27. 16:09
 7/7 A kérdező kommentje:

Hát...nekem is sportos van,csak az a baj,hogy amikor vettük sportosabban öltöztem,de azóta eltelt 1 év és közben kikoptak a ruhatáramból a sportos darabok...ezért gondolkozok azon,hogy veszek egy másikat:)

Amúgy köszi a válaszokat:)))

2011. febr. 28. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!