Egy fiúnak mennyire elfogadott mostanában nyaranta a szandálviselet?
Én eddig nem hordtam, de nyárra most már vennék, ha nem gáz.
És aki hord, ti milyet használtok?
Vagy inkább ilyen lábujjas papucsot vegyek?
ujjközes papucs strandra való! ki nem állhatom amikor a sok kis fa*szjancsi csoszog és trappol.
egy stílusosabb szandál vagy papucs nagy melegben praktikus viselet, bár személy szerint nem vagyok értük oda.
Szerintem elégé. Páromnak van egy Tevaja már jó pár éve. Nyáron le sem lehet robbantani a lábáról, de idén majd megpróbálom rávenni, hogy vegyen valami ilyesmit:
A lábujjassal sincs nagy gond, ha tényleg nem azt a szivacsos talpút választod, mert az elég igénytelen, strandra esetleg oké, de máshová ne. A gumis talpú kicsit kulturáltabb, de szerintem az is strandra való. Ez viszont szerintem csinos:
Még annyit a végére, hogy azért a papucsot szerintem csak akkor viseld, ha nem kell sietned, mert az elég ciki, ha amikor szaladsz a busz után lerepül a lábadról :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!