Mikor lesz végre elfogadott nálunk is a férfiak (disztingvált) szoknyaviselete nyilvánosan is?
Figyelt kérdés
2009. jún. 3. 20:03
1/7 anonim válasza:
Szerintem azt mi már nem érjük meg, pedig régen semmi gond nem volt a szoknyával... de akkor meg méég nem éltünk. :D
2/7 anonim válasza:
Melyik országban elfogadott? Tudtommal Skóciában is csak ünnepi alkalmakkor viselik a férfiak. Egyébként nekem nincs ellene kifogásom, és a férjem is évente egyszer előjön ezzel a témával, amikor 40 fok van. De azért azt kötve hiszem, h' utcára felvenné. :D
3/7 anonim válasza:
Szerintem senki nem kövezné meg azt, aki szoknyában rohangál férfi létére.
Tehát aki hordani akarja, hordja. Max. megnézik. De megnéznék Berlinben és Párizsban is.
4/7 anonim válasza:
én már láttam, hogy egy srácon skótszoknya volt, úgy mászkált..nem volt semmi extra.
5/7 anonim válasza:
Én személy szerint nem szeretném megérni...
6/7 anonim válasza:
Még a nők között is kevés az, akinek van olyan jó lába, amire érdemes felvennie, a férfiak között sajnos ez még elenyészőbb arány, mivel sajnos a legtöbb pasi azt hiszi, hogy attól lesz férfias, ha igénytelen magára nézve.
7/7 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!