Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mikor lesz végre elfogadott...

Mikor lesz végre elfogadott nálunk is a férfiak (disztingvált) szoknyaviselete nyilvánosan is?

Figyelt kérdés
2009. jún. 3. 20:03
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem azt mi már nem érjük meg, pedig régen semmi gond nem volt a szoknyával... de akkor meg méég nem éltünk. :D
2009. jún. 3. 20:12
 2/7 anonim ***** válasza:
93%
Melyik országban elfogadott? Tudtommal Skóciában is csak ünnepi alkalmakkor viselik a férfiak. Egyébként nekem nincs ellene kifogásom, és a férjem is évente egyszer előjön ezzel a témával, amikor 40 fok van. De azért azt kötve hiszem, h' utcára felvenné. :D
2009. jún. 3. 20:13
 3/7 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem senki nem kövezné meg azt, aki szoknyában rohangál férfi létére.

Tehát aki hordani akarja, hordja. Max. megnézik. De megnéznék Berlinben és Párizsban is.

2009. jún. 3. 20:26
 4/7 anonim ***** válasza:
90%
én már láttam, hogy egy srácon skótszoknya volt, úgy mászkált..nem volt semmi extra.
2009. jún. 3. 20:31
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én személy szerint nem szeretném megérni...
2009. jún. 3. 21:30
 6/7 anonim ***** válasza:
87%
Még a nők között is kevés az, akinek van olyan jó lába, amire érdemes felvennie, a férfiak között sajnos ez még elenyészőbb arány, mivel sajnos a legtöbb pasi azt hiszi, hogy attól lesz férfias, ha igénytelen magára nézve.
2009. jún. 3. 23:24
 7/7 anonim ***** válasza:
63%

[link]

Ha a gothok végre hatalmra törnek!

2009. jún. 4. 01:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!