Harisnyababee kérdése:
Amikor ünneplőben kellett iskolába menned jártál úgy, hogy nap végére annyira törte a cipő a lábad, hogy inkább levetted, és mezitláb mentél haza? (természetesen nem télen, mínuszokban, és havazásban, hanem tavasszal, nyáron, amikor már jó idő volt)
Figyelt kérdés
Én egy párszor jártam így, hogy mezitáb sétáltam haza. Néhányan érdekesen néztek, de őszintén szólva élveztem a dolgot.:)Mondjuk első alkalommal kicsit fájt a szivem a harim miatt, ami ugye rongyosra szakadt, mire hazaértem. Viszont a következő alkalmakkor, már olyan harit vettem ami már a végét járta(nem volt még szakadt,de elég lestrappált volt(szálkihúzódás, bolyhosodás)). De szerencsére sikerült túladnom a "gyilkos" cipőn..2011. febr. 26. 12:13
21/21 anonim válasza:
Sima alkalmi lakk cipő az tönkre vágja a lábam, én régeben is meg most is van olyan cipőm alkalminak használók, barna bőr cipőm hétköznapinak is megfelel, suliba jártam, jó idő volt ünneplő ruhába kellet menni akkor, pl mindig ezt a fajta bőr cipőt vettem fel, ünneplő rövid nadrág ing, volt olyan reggel iskolába készülődtem otthon reggel sietnem kellet, indultam volna de zoknit el felejtetem már úgy voltam vele nem érdekel, ezt bőr cipőt mezítláb vettem fel, el indultam azt hittem lábamat majd így fel töri de nem szerencsére ugyan úgy kényelmes volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!