Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Amikor ünneplőben kellett...

Harisnyababee kérdése:

Amikor ünneplőben kellett iskolába menned jártál úgy, hogy nap végére annyira törte a cipő a lábad, hogy inkább levetted, és mezitláb mentél haza? (természetesen nem télen, mínuszokban, és havazásban, hanem tavasszal, nyáron, amikor már jó idő volt)

Figyelt kérdés
Én egy párszor jártam így, hogy mezitáb sétáltam haza. Néhányan érdekesen néztek, de őszintén szólva élveztem a dolgot.:)Mondjuk első alkalommal kicsit fájt a szivem a harim miatt, ami ugye rongyosra szakadt, mire hazaértem. Viszont a következő alkalmakkor, már olyan harit vettem ami már a végét járta(nem volt még szakadt,de elég lestrappált volt(szálkihúzódás, bolyhosodás)). De szerencsére sikerült túladnom a "gyilkos" cipőn..
2011. febr. 26. 12:13
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

hát én is jártam már így... haza fele levettem mert azt hittem levágja a bokám a cipő.

L*-*

2011. febr. 26. 15:57
 12/21 anonim ***** válasza:
Igen, még iskolába járok, most fogok érettségizni:) itt egy szmájli, verd nyugodtan a segged a földhöz örömödben:):):):)
2011. febr. 26. 15:58
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Te honnan szeded, hogy egy iskolai ünnepség alkalából, mindenki kis retikülökkel szaladgál ??

Ugyanúgy megvan a tanítás, mint máskor, ki is vágnának a tanárok cucc nélkül.

Te jóságos Isten :D

2011. febr. 26. 16:06
 14/21 anonim ***** válasza:
jah arról nem is beszélve, hogy az iskolákban bőven van tanítás ünnepnapokon, de semmi gáz, elvégre én jártam régen iskolában:)
2011. febr. 26. 16:07
 15/21 A kérdező kommentje:

Iiiiigen az évnyitó, és az évzáró az alap volt, bár évnyitó ugye aug vége szept eleje, és emlékszem elég forró volt a járda hazafelé menet..:)És hiába voltam harisnyában(kb 20denes:))semmit nem ért, ugyanúgy sütötte a talpam..:)Kb félúton a harisnya is rongyosra szakadt, és még az is vágta a lábam, de még mindig elviselhetőbb volt, mint a topán.

Az évzárós része is vicces volt, mert akkor meg esett az eső, minden csurom víz. Végülis valahol élveztem a mezítlábas pancsikolást a tócsákban, bár az kissé kellemetlen volt, h a harisnyám tele ment homokkal, apró kavicsokkal, meg szúrós növénydarabkákkal...És még az udvaron meg kellett szabadulnom a harimtól, meg a kerti csapnál lábat mosni...:)

2011. febr. 26. 16:22
 16/21 A kérdező kommentje:
Jólvan, akkor oltsatok csek le, vidéki paraszt vagyok, ott ez ment, most mit csináljak.:)Különben meg 4éve befejeztem a tanulmányaim, azóta melózok(egy vidéki nagyvárosban), de ugyanúgy megmaradtak azok a zakkant flesseim(harisnyákkal kapcs) csak mostmár kissé másképp élem ki őket. Aki nem tud azonosulni ezzel az "érzéssel", az ne itt kötekedjen, hanem menjen a számára megfelelő témához, és ennyi, hagyjuk békén egymást. (és abban is biztos vagyok, van aki vágja, h miről beszélek, mert azóta is láttam egy pár olyan csajszit, akivel egy cipőben(azaz cipő nélkül:)) jártam annyi idős koromban.
2011. febr. 26. 16:34
 17/21 anonim ***** válasza:
ha láttál ilyen lányokat, akkor mégis miért írtad ki a kérdést?:D:D:D:D:D:D
2011. febr. 26. 17:46
 18/21 anonim ***** válasza:

ohh baszus ne kotekedjetek mar, utolso, azert irta ki a kerdest hogy masok valaszat is lathassa

a kerdesre valaszolva, voltunk egyszer egy furohelyes, es elsetaltunk a varos kozpontjaig ( kb 2 - 3 km) ,mikor mar mentunk vissza a lakhelyunkhoz akkor mar nem birtam es levettem a balerinamat, uhh de szurt az a sok kis kavics, de csak jobb volt mint a cipo

2011. febr. 26. 21:09
 19/21 anonim ***** válasza:
furdohelyen*
2011. febr. 26. 21:09
 20/21 anonim válasza:
Én is jártam már így buli után!Egy fiú barátommal sétáltam haza és ő is mindig mondogatta hogy felfázok felfázok..stb és én egyszer visszaszóltam neki hogy akkor cseréljünk cipőt :D erre hebegett habogott és addig addig nyaggattam még nem cseréltünk! Elég viccesen nézett ki de így hazakísért :D azóta többször is volt ilyenre példa hogy cseréltünk és azóta szívesen hordja őket (mellékesen 10-12cm magas cipőket) :D
2011. dec. 13. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!