Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Harisnyanadrágot lehet bugyi...

Harisnyanadrágot lehet bugyi nélkül viselni?

Figyelt kérdés
Persze nem ilyen hidegben,hanem nyáron gondolom.
2011. febr. 25. 19:22
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
79%

Érdekes a nemmel válaszolók mind feltételes módban válaszolnak,tehát ki sem próbálták.

Ez kicsit olyan mint mikor az öt éves gyerek ránézésre megmondja, hogy azt a kaját ő nem szereti, anélkül, hogy kóstolta volna.

2011. szept. 3. 16:02
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Persze hogy lehet! A jobb harisnyanadrágok manapság rendelkeznek pamut betéttel!

Szerintem bugyival kicsit furcsán is néz ki, és nem véletlen, hogy a harisnyanadrág csomagolásokon csakis bugyi nélkül mutatják (fényképezik).

2011. okt. 13. 10:52
 23/25 anonim ***** válasza:

10-13 10:52:

Neked nem vág be a fenekedbe a harisnya, ha nincs rajtad bugyi?

2011. okt. 18. 22:18
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Először is nem "harisnya"-ról, hanem "harisnyanadrág"-ról beszélünk.

Másodszor is: nem vág be. A tanga sokkal jobban "bevág" szerintem. Tudom, hogy megszokás kérdése, de nekem pl sokkal kényelmesebb így.

2011. okt. 25. 15:08
 25/25 szkatus ***** válasza:
87%
Hihetetlen hogy mennyire felül mindenki a városi legendáknak. A sok nőgyógyászati probléma ami a bugyi nem viseletéről szól leginkább a fehérneműgyártók propagandája - aki nem hiszi járjon kicsit utána. Azonkívül miért is igénytelenség bugyi nélkül járni? Nem volt az még olyan régen amikor az volt a normális. Én éltem egy pár évet Amerikában, és ott egyáltalán nem szokatlan bugyi nélkül viselni a harisnyanadrágot. Ja, és egyáltalán nem azért hordom így mert plázamaca vagyok, vagy mert mutogatni akarom magam. Higgyétek el hogy kényelmesebb mint a bugyi, csak megszokás kérdése.
2012. jún. 11. 23:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!