Valaki linkelne be nekem 70/A-s vagy 70/B-s melltartókat?
14 éves vagyok és 70-es a mellméretem.
Vagyis hát 73-t mértem, de az nem tudom közelebb van-e inkább a 70-hez vagy a 75-höz. Annyira ciki hogy ilyen kicsi a mellem, mindenki másnak meg nagy.. :S ha tudtok akkor 75-öset is belinkelhettek.
Köszönöm. :)
Tessék itt van egy és nem is drága, ha rendelni szeretnél. Ez nincs ezer forint. Szerintem csini a fazonja. :)
Amúgy azt hiszem kínai ruhaboltokban is van A kosaras cicifix. Én is kismellű vagyok, pedig duci. S az enyém már nem is nő, mert 36 éves vagyok. Tiéd még lehet hogy nőni fog, sőt biztos! ;)
18:14
A 70 a mellkas körmérete te szerencsétlen. A mell maga az az A meg a B.
A melled még szerintem nőhet, de egy Bs vagy cs teljesen átlagos.
Az előbb linkeltem, én vagyok ismét.
Na igen, és mint ahogy én is, nem is kellene melltartó sajnos, annyira pici cicim van. De sok lány, nő nem azért hordja hogy tartson mint a neve is mutatja, hanem hogy önbizalmat adjon, ezért vannak kitalálva a push-up-os és más szivacsos és bélelt melltartók. Nekem is szivacsosak vannak. Párom tudja mi az igazság, imádja a fél zsemléimet. :) Másnak meg nem kell tudnia hogy kisebb mint amit látnak! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!