Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kb mennyiért szoktál farmert...

Kb mennyiért szoktál farmert venni? Milyen gyakran? Hol?

Figyelt kérdés

hosszabb távra veszel(évekre)vagy inkább fél-egy évente újat keresel? mennyit adsz ki érte átlagosan? Hol veszed?

kort és nemet i légyszi

2011. febr. 21. 20:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Hát mivel utálok sportolni, ezért mindig meghízok, aztán lefogyok, szóval van 4 nadrágom, 2 kicsi, és 2 nagyobb:DDD elvagyok velük 2 éve XD
2011. febr. 21. 20:29
 2/14 anonim ***** válasza:
13/l :é előző voltam
2011. febr. 21. 20:30
 3/14 anonim ***** válasza:

7-10 ezer között, igazából bármilyen ruhaboltban [h&m, bershka, tally weijl, vero moda, stb], a zarát nem szeretem mert sose találok még csak nagyjából passzoló nadrágot se. de mivel eleve nem nagyon szoktam megfelelő nadrágot találni, ezért mindig megveszek egy olyat, ami úgy ahogy jó, de pár hónap alatt ki szoktak tágulni vagy megutálom őket, úgyhogy gyakorlatilag félévente veszek új farmereket. de így is van vagy 10 darab, eből mondjuk hordok 3at... de összesen vagy 2 farmerem volt amire valaha azt mondtam, hogy igen, ez tényleg nagyon jó, azokat sajnos szét is hordtam, de olyan 2-3 évig hordtam őket

19l

2011. febr. 21. 21:10
 4/14 anonim ***** válasza:

van h márkásabb üzletekben mint a new york-er, orsay esetleg jains club-ban veszek nadrágot.. itt 7-10 000ig vannak az árak amit rászánok kb..

áltb írják fél vagy egy évig.. nem voltak olyan tökjók rám, úgy értem nem mindig kényelmes.. volt h kiszakadt idő után csak úgy mert sokat használtam :_S

nemrég vettem két nacit egy kínaiban összesen: 7600-ért. mindkettő remekül áll a márkásakhoz képest és semmi bajuk.. olcsóbb a kettő együttvéve mint 1db márkás naci, de ugyanannyi ideig jók kb akkor már is jobban megérte megvenni mint egy drágábbat : )

2011. febr. 21. 21:28
 5/14 anonim ***** válasza:

én kínaiban szoktam gatyát venni ha ciki, ha nem :) és olyan 5ezerért kb. azt így nemtudom megmondani h hosszab távra e vagy nem, mert van amelyik sokáig meg marad, van ameik nem :D most van 3 gatyám, amiket hordok, de szeretnék lassan egy újat :)

17/L

2011. febr. 21. 21:29
 6/14 anonim ***** válasza:

A legtöbb farim a Zaraból van, úgy összesen 7-8 darab.

Van egy Devergo, Reserved, van Bershka, Vero Moda, igaz ez utóbbi csak farmerlegging. Átlagban a Zara farmerek 10- 14 ezerbe kerülnek. A Zara Woman a legjobb, azok 14.000 Ft-osak, de van TRF-es is több, azok 10 ezer.

A Devergom 21.000 Ft volt, de nem jobb mint pl. a Zara, bár írtó jól néz ki, de ugyanúgy tágul, mint egy olcsó naci.

Reserved 8000, Vero Moda 6000.

Noname (kínais) farmerem nincs.

Van egy lila csőnacim turiból és egy fekete szövet rövidnacim szintén turiból, azok 1500 és 1100 Ft-ba kerültek :)

Farmert akkor veszek ha úgy érzem akarok egyet :)

25,L

2011. febr. 21. 21:53
 7/14 anonim ***** válasza:

2 Levi's van 22ért vettem/db

18F

2011. febr. 21. 22:44
 8/14 anonim ***** válasza:

21.10-es vagyok, azt elfelejtettem hozzátenni, hogy volt egy diesel farmerem ami 100€ körül volt, hát messze az kopott el a leggyorsabban, de iszonyú durván, kb fehérre kikopott a sötétkék farmer. szóval azt nem éri meg venni.

a kínaisoktól kérdezem, hogy ti találtok ott nagyon szűk szárú farmert? mert én ázsia centerben néztem, és kb egyenes szárú volt a legszűkebb, és ráadásul mindegyik tele van mindenféle varrással, flitterrel, szegeccsel, csicsával.

2011. febr. 21. 22:47
 9/14 anonim ***** válasza:

Mostanában a legtöbb amit kiadok érte az olyan 2500-ft. Van vagy 20darab, és mivel ilyen sok van, nem igazán szoktam csak egy-egy újat venni kollekcióváltáskor. Már jó pár éve tartom a súlyom, és tesómtól is örököltem egy egy néhányat. Orsayban vettem utoljára 1500-ért, de onnan van 800ft-ért is kettő. Talán mostanában a legdrágább, olyan 5000ft körül volt a kínaiból, nekem azok is jól bírják.

26/l

2011. febr. 22. 00:49
 10/14 anonim ***** válasza:
Engem nem nagyon érdekelne a márka, de a kínaiban nem igazán találok olyat, ami passzolna az alakomra. Viszonylag hosszú lábaim vannak, vékony vagyok, de a csípőm széles, úgyhogy nekem nadrágot venni kész rémálom. Legtöbbször a Tally Weijlben vásárolok, általában 6-7 ezer Ft körüli nadrágokat, de ott is több méretet kell bevinnem, mert a szabása határozza meg, hogy melyik lesz rám jó. A legtöbb pénz amit eddig nadrágért adtam, az 12 ezer Ft volt, de meg is bántam...Most állandó használatra van kb 6 nadrágom, abból 5 farmer, különféle színekben, hogy mindenhez passzoljon.
2011. febr. 22. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!