Hol érdemes farmert venni, és amit ajánlottál, ott mennyiért lehet kapni / mennyire tartós?
Figyelt kérdés
2011. szept. 14. 18:34
1/3 anonim válasza:
Zara. A legjobb farmerem Zara basic 8995 Ft. Többem is van És a Zara Womanak is jók 13995 Ft-ért bár az már átlépi a bűvös 10 ezres határt amit sokallok, de olyanjaim vannak 2 db asszem.
Jól néznek és tartósak. és nagyon jó sztreccsek, ami nekem nagyon tetszik mert mindenhol ezeket a mereveket lehet kapni, ezek meg nagyon jók.
2/3 Sophie Warner válasza:
en szemely szerint a Takkoban szoktam venni. Van sztreccses es 'sima' is, es ha nem a tokig kiszaggatottat valasztod akkor viszonylag tartos. 5-7000 Ft, de szoktak lenni akciok (:
3/3 anonim válasza:
Én az OVS Industryból vettem 2 farmert kb. 2-2 ezer forintért '(-70-50% leárazás) és a kedvenc nacijaim közé tartoznak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!