Innen rendeljek vagy inkább ne?
szerintem ne...:\\
8000 Ft a cipő...nem biztos hogy eredeti...de ha már converse cipőt akarsz akkor +3000 ft és megvan az eredeti oldalról a cipő... max +1 hónappal később veszed meg és félre teszed a pénzed...ha egyszerre sok lenne a 10 ezer...
köszönöm a választ:)
betudnád linkelni az oldalt?:D
hát sajnos 37es lábam van:( :D
de azért köszi a választ és az ajánlatot :D
most nem mindegy hogy eredeti-e? ki nézi azt? nincs különbség. az árban annál inkább.
ebay-en 1800 ft, ingyen kihozzák külföldről. semmi baja, olyan mint az eredeti. vagy az is... csak épp kint olcsó. de nagyon jó. valószínűleg az általad linkelt oldalon is azokat árulják amit ebayen vettek 1800-ért.
első válaszoló vagyok...:)
[link] itt az oldal...:)
már rendeltem innen cipőt...teljesen meg voltam vele elégedve...látszott rajta hogy eredeti...a méret tökéletes volt...(első converse cipőmet innen rendeltem) annyi hogy bementem office shoesba megnézni hogy mekkora cipőt kell vennem belőle...mert 39-40es a lábam..és converseből pedig 37,5 kell vagy 38...:)
volt mikor vateráról rendeltem használtat...az is tökéletes volt... alig látszott rajta hogy használt nem volt megkopva sem...viszont amit harmadjára rendeltem vateráról az vadonat új volt (elvileg) és látszott rajta hogy nem eredeti a minta...hamar kilyukadt a talpa...és megkopott a talpa...(míg az első eredeti cipőnek semmi baja nem volt és az többet volt használva)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!