A kiscicám 2hónapos. Hány kg-ot rendeljek kölyöktápból, hogy egy évig jó legyen? A 10kg-os nem sok, ugye? (valószínűleg inkább kevés, és természetesen ha kevés, akkor rendelek még, csak egyszerre többet nem szeretnék)
de am nagyon eszi már a tápot, kb 3 hetes kora óta, mert a nagyoknak ki van téve és ők is eszik:d de köszi
akkor egyenlőre másfél kilósat rendelek. aztán ha nagyon nem ízlik megeszi a többi cica, bár a legolcsóbb tescosat is szeretik, szóval csak jólesz. köszi nektek:D
szerintem se rendelj elő annyit,mert lehet hogy azt nem kedveli és akkor mehet a kukába :)
mi kb. minden hónapba veszünk neki és néha mást is kipróbálunk :D
Ez függ a táp minőségétől is.
Az enyémek Cat Chow-t esznek. Ugyan nem egy royal canin, de lényegesen jobb mint egy whiskas. A két felnőtt cica 3 hónapig eszik 15 kg-t. Úgy hogy gyakorlatilag nem nagyon esznek mást, csak nasinak néha.
Tehát Ha 3 hónap két macska 15 kg, akkor egy mcska 30 kg-t eszik meg egy évben. Kiscicáknál ez kevesebb, de úgy 5-6 hónapos kora után már ugyan annyit eszik mint egy felnőtt. Szóval szerény számításaim szerint az első évben kb 20 kg száraztáp kell egy cicának, ha csak azt eszik. :)
Egyébként én 15 kg-s kiszerelésben veszem, és ugyanolyan élvezettel eszik amikor már 3 hónapos, mint amikor frissen bontom ki. A szaga is ugyanolyan, meg minden. De természetesen én is úgy választottam a megfelelő tápot, hogy elöször kipróbáltam kissebb kiszrelésben.
Szerintem ne rendelj előre mert megromlik egy kis idő után.
Én úgy csinálom, hogy veszek mondjuk 1kg-t és ha elfogy veszek még, nem előre vásárolom fel a fél boltot.
jójó, rendben. :D
rendeltem nekik egy 400g-os acanát és 1,2 kilós happy cat-et. és majd eldöntik,hogy szeretik-e őket... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!