Szerintetek jó? Őszintén! Nekem annyira tetszik :/
2011. febr. 18. 19:01
13/30 habibi válasza:
kit érdekel, hogy mi mit gondolunk!? legyél magabiztos és hordd, mert neked tetszik, ne hallgass másra, ha te jól érzed magad benne , akkor nyugodtan :)
14/30 anonim válasza:
csatlakozom az első "háromszáz" válaszolóhoz:
ronda
De ha neked tetszik, hordd!
ne a mi véleményünk számítson
15/30 anonim válasza:
nekem sem tetszik. cigányos, az a tipikus 'raj' cipő.
16/30 A kérdező kommentje:
tudom h az a lényeg h nekem tetszen. egyedül azok a vélemények zavarnak h "raj" cipő meg cigányos :S csak kicsit felháborít h már a cipők is "cigányosak". nem elég h mindenhol ott vannak. már ilyen is van :S csak attól h arany...
2011. febr. 18. 20:05
17/30 anonim válasza:
hétköznapra semmiképp...viszont szinpadon jol mutatna:)
22L
18/30 •ß• válasza:
Írtam már én is,de ide is leírom...ritka ocsmány egy "cipő".
19/30 anonim válasza:
Most ha téged zavar, hogy ez a cipő igenis cigányos, neked mégis tetszik akkor 1, miért problémázol 2, minek akarod hordani 3, ha nem zavar csak hisztizel, mért nem hordod?
Mint láthatod mindenki leszólta, mert egy ritka ronda, cigusos darab, de te csak húzod a szád. érthető, hogy 14 évesen nincs se stílusod, se ízlésed, de ha nem akarsz hallgatni másokra, ne tegyél fel kérdéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!