Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Jövőre fogok felvételizni....

Jodi66 kérdése:

Jövőre fogok felvételizni. Szerintetek milyen öltözékben menjek oda?

Figyelt kérdés

14/L . Nos tudom még csak jövőre felvételizek, viszont nekem már van konkrét elképzelésem is.

Ruha: Fekete szoknyát gondoltam el magamnak, nem minit hanem olyan térdig érőt. Fehér blúzt, vagy szerintetek erre az alkalomra jó a matróz blúz? , ezt párosítanám fekete alkalmi cipővel.

Hajviselet: Hát igazándiból arra gondoltam hogy begöndörítem a hajam és a frufrum hátra tűzöm. Esetleg kivasalom a hajam.

Smink: Szerencsére nem szorulok rá a sminkre, mert nincsennek úgy nagyobb bőrhibáim és pattanásaim. Esetleg egy kis ajakápolót képzeltem el, esetleg szempilla spirált.

Írjátok le nektek mi a véleményetek, vagy hogy ti milyen öltözékben mentetek felvételizni. Köszönöm =)

2011. febr. 18. 16:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Bár még van időd kitalálni, hogy mit veszel fel, de szerintem nem feltétlenül kell mindig fehér-fekete nyugodtan felvehetsz halványabb színeket. Én azon a véleményen vagyok: egyszerűen légy elegáns.
2011. febr. 18. 18:13
 12/13 anonim ***** válasza:
16:25 vagyok. Szerinted ennek: "begöndörítem a hajam és a frufrum hátra tűzöm. Esetleg kivasalom a hajam." mi köze az ápoltsághoz? Mert szerintem az égvilágon semmi. Hidd el, a tanárok fütyülnek a frufrudra is meg a göndörítésre is, ők ennél sokkal jobban értik a lényeget. Változatlanul azt gondolom, hogy nem normális ilyesmit egy évvel előre tervezgetni, ugyanis az összes külsőségnek nincs ennyi jelentősége, és szerintem 14 évesen azért ezt te is láthatnád.
2011. febr. 18. 18:48
 13/13 anonim ***** válasza:

A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 18:10

Én is 15 évesen felvételiztem mégsem buktam...

2011. febr. 18. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!