A mai fiatalok 70% százaléka, miért hord női nadrágokat, rózsaszín pólókat, fiú létére?
ténleg = tényleg*
FAIL
Mert fartúró emós ratyik, nem értem meg őket.
18/F...
mert nem veszik észre, h bohócot csinálnak magukból.
vagy tényleg ennyire betegek, és jól érzik magukat egy ilyen búzás szerkóban.
amelyik lánynak ez tetszik, az meg is érdemli ezeket a kis búzacsírákat!
Kiráz tőlük a hideg ha olyan szűk cuccokban, nyávogva játszák a nagyfiút vagy éppen a depis öngyilkosság felé hajlót.. annyira nincs bennük semmi férfias.
Azért hogy a kivételt erősítsem, találkoztam már olyan sráccal(osztálytársam) aki szintén emo, előre persze az előbb leírtakat hittem róla.. szerencsére később kiderült, hogy kár volt, mert nagyon is okos, odateszi magát ha el akar érni valami és el lehet vele dumálni
kissé túlzol ám. felénk például alig látni ilyeneket. 1-2 talán akad a suliban, de az sem állandóan így jár.
és nem védeni akarom őket, de nem értem miért zavar ez bárkit is. most ez a divat, régen is voltak hülye divatok, a jövőben is lesznek. ez van, nem kötelező követni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!