Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol lehet Louis Vuitton...

Hol lehet Louis Vuitton mintás táskát venni elérhető áron?

Figyelt kérdés
2009. febr. 11. 23:12
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
58%

Én nem azért akarok LV táskát, mert 'menő' hanem mert egyszerűen tetszik. A barna szinte mindenhez hordható, a fehér pedig illeszkedik a ruhatáramhoz. Igen, tinilány vagyok, de nem engedhetem meg a napi 200 forintos tízórai pénzemből hogy 150.000 forintos táskákat vegyek. Szeretnék egy hamisítványt, de ettől még nem válok hülyévé és beképzeltté, mert 'hülye kis tini ribik is LV táskával mászkálnak'.

~*15/l*~

2011. jan. 8. 20:53
 22/26 luxustaskak válasza:

Aki ismeri a Louis Vuitton táskáit és kiegészítőit, az tudja jól, hogy ennek a fajta igényességnek megvan az ára.

Ha ezt eddig nem engedhetted meg magadnak, de mégis haladni szeretnél a divattal és nem szeretnél határt szabni igényes ízlésednek az miért lenne ciki?!

www.luxustaskak.hu oldalon olyan luxusmárkák REPLIKA változatait találod, melyek már meghódították a sztárok világát is. Táskáink vagy egyéb kiegészítőink elérhetővé teszik számodra ezt a stílust, mivel az eredeti verziók töredék áráért vásárolhatod meg őket.

Ha m e g f i z e t h e t ő á r o n szeretnél luxus külsőt tekintsd meg kínálatunkat. Minden darab raktáron van, nem kell rá várni, ráadásul Budapesten akár aznap személyesen, vidéken másnap átvehető posta vagy futárszolgálat segítségével utánvételes csomagként. Ha megtaláltad kedvencedet vagy kedvenceidet (több db vásárlása esetén ajándék) esetleg kérdésed van, hívj minket vagy írj nekünk!

A k é p e k e n a z el a d ó t e r m é k e k l á t h a t ó a k , a z t k a p o d a m i t l á t s z !

!!! Ne hagyd átverni magad az „eredeti” termékeket kínáló internetes árusoknál, melyek 30-60 ezer Ft-ért ajánlanak egy-egy új darabot, mert ez megtévesztés!! Ezen márkák hivatalos honlapján böngészve bárki rájöhet, hogy egy eredeti táska ára elérheti a milliós nagyságrendet, de például egy kis méretű LV táska 500£ (~ 150 000 Ft) körüli értéknél kezdődik !!!

[link]

2011. ápr. 27. 15:34
 23/26 LV_mania válasza:
Szánalmas h itt reklámozod magad. Ha ilyen árban tényleg AAA+ minőségű táskát tudsz árulni, akkor saját készítésű képet rakj fel róla. (belső kinézetről is) AAA+ másolat az eredetivel teljesen megegyező és az nem érhető el ezen az áron. Ezek inkább B minőségű replikák. Jah és a Gucci Boston Monogram az nem az ami az oldalon van... A tökéletes másolatnak pont az a lényege h. még a szakértők is csak nehezen tudják megmondani h nem eredeti. Ettől még ez is hamisítvány, ami törvénytelen és pont ezek értéktelenítik el a neves márkákat.
2011. aug. 24. 04:03
 24/26 anonim válasza:
Mindenkinek ajánlom figyelmébe a www.divatholmi.com oldalt. Ez a legjobb. 2-3 hét és akármit megszereznek amit szeretnél. A legjobb minőségű táskáik már szinte pont olyanok mint a valódi. Én többet is rendeltem és nagyon meg vagyok elégedve.
2012. jún. 2. 09:19
 25/26 anonim válasza:

Kedves Hozzászólók!

Én szeretnék a figyelmetekbe ajánlani egy oldalt. www.divatholmi.com itt lehet a legjobb másolatokat venni. Igen a Vaterán és Tesz-Veszen árult 100 ezer alatti táskák mind hamisak. Valóban egy eredeti LV táska minimum 150.000.- Nekem van eredeti és drága jó minőségű hamisítvány is és persze, hogy van különbség, de azért nem akkora hogy megérje plusz 100-200 ezret kiadni érte. Szóval én ezen az oldalon találtam meg a legjobbakat. A drága kategóriában árult táskák már szinte teljesen olyanok mint az eredetiek. WWW.DIVATHOLMI.COM

2012. jún. 11. 08:15
 26/26 anonim válasza:

Kedves utolsók! Légyszi, ne itt reklámozzatok! Köszi...

Amúgy Louis Vuitton táskát nem lehet elérhető áron kapni. Max turkálókban.

2022. dec. 14. 13:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!